Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Portariuc, victorie pe jumătate în CL: Gala Premiilor de Excelenţă în Educaţie, aprobată; Cupa Primăriei la Sporturi , respinsă.

 

Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a obținut o victorie parțială în ședința de Consiliu Local de miercuri, în care a fost aprobată Gala Premiilor de Excelenţă în Educaţie, care picase la ședința precedentă de luni din cauza absenței consilierilor PDL-PNL. Primarul a subliniat că de această dată, comportamentul consilierilor a fost mai responsabil, fapt care arată că motivele invocate de aceștia pentru absența de la ședința de luni nu erau justificate.

Tot ce s-a făcut în ședința de miercuri se putea face și în ședința de luni. Deci dacă vroiau informații mai multe, le-ar fi obținut luni, dacă veneau la ședință. Am văzut că unii s-au supărat că trebuie să-și schimbe programul pentru a veni la vot. Eu le spun că nu-i obligă nimeni să fie consilieri. Dacă nu pot veni la ședințe să dezbată problemele comunității, să-și dea demisia și să-i lase pe următorii de pe listă”, a spus Ovidiu Portariuc.

În schimb, cel de-al doilea proiect propus de primar, respectiv organizarea Cupei Primăriei la Sporturi a fost respinsă, cu patru voturi împotrivă și șase abțineri. Cei care au votat împotrivă sunt Cătălina Lupașcu (PDL-PNL), Sorin Apostoliu (PDL-PNL), Radu Lebădă (PDL-PNL) și Paul Onișa (independent).

Dacă acest proiect ar fi fost aprobat Primăria ar fi putut organiza șase competiții sportive pentru elevii botoșăneni la următoarele sporturi: atletism (cros), fotbal, baschet, volei, handbal și tenis de masă. Premiile acordate ar fi fost în valoare de 43.000 lei, la care s-ar fi adăugat alte diplome, cupe, medalii, tricouri și echipamente sportive în valoare de 7.000 lei. Toți acești bani erau deja prevăzuți în bugetul pe 2015 și nu ar fi presupus un efort financiar suplimentar.

Probabil că cei care au votat împotrivă nu înțeleg rolul sportului în comunitate, pentru sănătate și pentru formarea caracterului. Eu din acest motiv am inclus sportul de masă în programul „Pace politică pentru Botoșani”, pe care l-am propus clasei politice. În viitorul Consiliu Local voi propune oameni care provin din acest domeniu, care să susțină sportul botoșănean”, a declarat primarul.

Referitor la schimbarea de atitudine a consilierilor care au boicotat ședința de Consiliu Local de luni, Portariuc consideră că publicarea numelor acestora i-a făcut să înțeleagă răspunderea pe care o au față de cetățeni.

Am văzut că s-au supărat că am dat în presă numele celor care au absentat de la ședința de luni. Dar în final, acest lucru i-a făcut mai responsabili, iar miercuri nu au mai lipsit. Pot să mă dea și în judecată, dar trebuie să înțeleagă faptul că sunt persoane publice și au o răspundere publică, iar cetățenii au dreptul să știe cum sunt reprezentați în Consiliul Local”, a subliniat edilul orașului.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express