Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Post de educator scos la concurs.Vezi unde

 

Primaria  comunei  Ibanesti, judetul  Botosani,  organizează concurs,  în  baza  HG  286/2011  şi  HG 1027/2014, la sediul său din localitatea Ibăneşti, judeţul  Botoşani, în data de  20 iulie 2017, ora 10.00 – proba scrisă   şi  în  data  de  21 iulie 2017,  ora  10.00  interviul  pentru ocuparea  unui post contractual  vacant de educator.  

Conditii de participare:

-nivelul  studiilor: studii  superioare in domeniu (socio-umane, pedagogie), finalizate cu diploma de licenta.

-vechimea  in specialitatea studiilor necesare ocuparii postului: debutant.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Primariei comunei Ibanesti, judetul Botosani în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării prezentului anunţ în Monitorul Oficial Partea a III-a,  respectiv  pana  in  data de  13  iulie  2017 inclusiv. Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia stabilită se afişează la sediul  primariei  comunei  Ibanesti, judetul Botosani.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul primariei comunei Ibanesti, judetul Botosani,  tel. 0231/619755 si  tel. 0749146855.

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express