Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Post de referent scos la concurs. Vezi unde

PRIMĂRIA COMUNEI IBĂNEŞTI,  judeţul Botoşani, organizează concurs,  in  baza  Legii  188/1999  si  HG  611/2008,  la sediul său din localitatea Ibaneşti, judetul Botosani, în data de  21 august 2017, ora 10,00 – proba scrisă si in data de  22 august 2017, ora 10.00  interviul pentru ocuparea functiei publice de execuţie vacante de REFERENT,  clasa  III,  grad  profesional  principal,  birou contabilitate,  din cadrul aparatului de specialitate al primarului.

Conditii de participare:

-nivelul  studiilor: studii medii  finalizate cu diploma de bacalaureat..

-5 ani  vechime.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Primăriei comunei Ibaneşti, judeţul Botoşani, în termen de 20 de zile de la data publicării prezentului anunţ în Monitorul Oficial Partea a III- a.

Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia stabilită se afişează la sediul Primăriei comunei Ibaneşti.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul Primăriei comunei Ibaneşti, telefon 0231/619755.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express