Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Postasii au protestat, astazi, la Prefectura!

 

Postasii se tem pentru salariile lor si au pichetat Institutia Prefectului

Zeci de postasi au iesit astazi in strada sa isi ceara drepturile. Aproximativ 40 de salariati ai Oficiului Judetean al Postei Romane s-au” inarmat” cu pancarte si veste personalizate si au iesit la orele 09.00 ale diminetii in strada. Postasii sunt speriati de faptul ca nu isi vor mai primi salariile si in plus li se va impune sa isi ia doua zile libere, neplatite. S-a ajuns in aceasta situatie pentru ca Ministerul Finantelor nu vrea sa aprobe bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2015 al Companiei Nationale Posta Romana.

Am iesit astazi in strada pentru ca Ministerul de Finante sa ne aprobe bugetul de venituri si cheltuieli aferent anului 2015. Neaproband acest buget riscam sa nu ne luam salariile in proportie de 100%. In octombrie 2014 s-a aprobat rectificarea bugetului in cadrul Companiei Nationale Posta Romana atunci cand fiecare salariat a primit cate 100 de lei la salariu, dar un domn director de la Ministerul de Finante a argumentat ca ar fi facut o greseala cand a aprobat rectificarea. Riscam ca in viitor, in sase luni, Compania sa aplice cate doua zile neplatite salariatilor postali.” A spus Constantin Ispir, lider de sindicat.

 

Postasii au cerut sprijinul prefectului

 

Postasii au urcat si in biroul prefectului Costica Macaleti pentru a-i inmana un memoriu. Reprezentantul Guvernului in teritoriu a luat act de nemultumirea angajatilor si il va transmite spre Minister dar si spre parlamentarii botosaneni.

Lucratorii postali anunta ca, in cazul in care bugetul companiei nu va fi aprobat, vor lua parte, in perioada imediat următoare, la alte actiuni de protest atat la nivel judeţean, cat si national.

La Botosani Oficiul Judetean Postal are 494 de salariati.

 

protest posta trei     protest posta     protest posta doi

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express