Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Prefectul, Costica Macaleti, in topul dialogului social

Bogdan Hossu: Domnule prefect, am apreciat că sunteţi în topul dialogului social

Aflat în vizită la Botoşani, liderul naţional al Cartel Alfa s-a întâlnit în această dimineaţă cu prefectul Costică Macaleţi. În afara subiectelor de interes naţional, precum legea salarizării unice sau cea a dialogului social, partenerii de discuţie au evidenţiat oportunităţile de dezvoltare ale judeţului Botoşani. În acest sens, promovarea produselor tradiţionale, dezvoltarea segmentului de creaţie locală în industria textilelor, valorificarea vecinătăţii cu Ucraina şi Republica Moldova sunt câteva dintre priorităţile ce ar trebui urmărite atât de factorii politici cât şi mediul de afaceri din zonă.

Bogdan Hossu s-a arătat îngrijorat de discrepanţa existentă între preţurile produselor agricole la preluarea de la producători şi cele din supermarketuri, explicând că este nevoie de o reală coerenţă a acestora, care să sprijine şi mediul rural.

Precizând că ar fi necesar un sindicat în Instituţia Prefectului, preşedintele Cartel Alfa a ţinut să aprecieze activitatea reprezentantului Guvernului la Botoşani pe această linie.

„Domnule prefect, am apreciat că sunteţi în topul dialogului social pe ţară. Vă rog să fiţi în continuarea un factor de coeziune între sindicate, patronate, Consiliul Judeţean şi primării, pentru că doar prin întâlniri se găsesc soluţii şi mai scad tensiunile şi nemulţumirile existente.”, a declarat Bogdan Hossu.

„Au fost câteva tentative de atragere a funcţionarilor publici din Instituţia Prefectului în sindicat, dar nu au fost finalizate. Am facilitat discuţiile cu reprezentanţii sosiţi la Botoşani şi am transmis către funcţionari avantajele oferite. În rest, aşa cum aţi sesizat, în cadrul comisiei am fost întotdeauna deschişi dialogului şi am preluat toate problemele ridicate, comunicându-le forurilor din capitală. Practic am fost cureaua de transmisie, ca să spun aşa.”, a explicat Costică Macaleţi.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu nu a scăpat ocazia de a promova punctele de atracţie ale Botoşanilor, precum mănăstirile, suprafaţa considerabilă de luciu de apă, dar şi numărul mare de case memoriale ale personalităţilor născute pe aceste meleaguri.

COMUNICAT DE PRESA

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express