Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Prefectul de Botosani nu a dat viza de legalitate pentru majorarea chiriilor la ANL-uri

Juristii Institutiei Prefectului nu au dat viza de legalitate pentru Hotararea de Consiliu Local privind majorarea chiriilor la imobilele ANL. Decizia a fost luata din cauza faptului ca proiectul de hotarare nu a fost pus in consultare publica.

Asta nu inseamna insa ca nu se vor majora chiriile la locuintele ANL. Pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu  Local de pe 28 februarie  se va revoca proiectul de hotarare adoptat pe 31 ianuarie si se va aproba un nou proiect, avand in vedere ca a trecut perioada de dezbatere publica.

“S-a luat  acea Hotarare de Consiliu Local fara o consultare, fara a intra pe dispozitiile normale, pentru ca era de interes general si trebuia o consultare si vorbim de o revocare din partea prefectului. Profitam de ocazie sa mergem si cu o cota mai mica, in loc de 0,5 sa mergem cu 0,1. Dar cred ca vom avea o problema vizavi de perioada de incasare, pentru ca noi inca nu am emis facturi nici pe ianuarie, nici pe februarie, cu chiriile marite, pentru ca nu am avut viza Prefecturii.” a precizat Catalin Flutur

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express