Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Prefectul judeţului premiază secretarii pensionari

 

Trei dintre secretarii unităţilor administrative din judeţ, care au ieşit la pensie în ultima perioadă, vor fi premiaţi de prefectul Costică Macaleţi pentru corectitudine şi buna colaborare cu Instituţia Prefectului. Evenimentul va avea loc joi, 14 mai, în cadrul unei instruiri a secretarilor din întreg judeţul, pe care reprezentantul Guvernului în teritoriu a convocat-o prin intermediul aparatului de specialitate.

Valentin Calimandriuc din Gorbăneşti, Paraschiva Viciriuc de la Primăria Flămânzi şi Veronica Florea, secretarul municipiului Dorohoi – până de curând, vor fi felicitaţi în faţa foştilor colegi dar şi în prezenţa celor care au ocupat funcţiile de secretar după eliberarea acestora.

„Consider că e un gest frumos care îi va bucura pe tinerii pensionari, e o mulţumire pe care le-o adresez eu, în numele cetăţenilor cu care au colaborat într-o viaţă de om. E o modalitate prin care le arătăm că rolul domniilor lor de a apăra şi respecta legea este încă o dată apreciat.”, a declarat prefectul Costică Macaleţi.

Cei 78 de secretari ai comunelor şi oraşelor din judeţ au fost convocaţi împreună cu angajaţii responsabili de completarea şi eliberarea atestatelor de producători. Aceasta pentru că în cadrul instruirii vor fi comunicate şi noutăţile procedurale apărute în acest domeniu.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express