Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Premiera la Consiliul Judetean: Flutur vs. Portariuc

 

Prezenta surpriza astazi la sedinta extraordinara de Consiliu Judetean. Primarul municipiului, Ovidiu Portariuc a venit sa-si spuna oful in fata conducerii judetului. Spre sfarsitul intalnirii, presedintele Gheorghe Sorescu i-a dat cuvantul, crezand ca doreste sa vorbeasca despre proiectul: „Pace Politica pentru Botosani 2015-2025.” FALS! Primarul a venit doar sa se planga ca nu a primit suficienti bani de la Consiliul Judetean si ca alocarile din ultimii trei ani il nemultumesc.

Am avut senzatia de ceva vreme ca cetatenii municipiului Botosani nu sunt reprezentanti in Consiliul Judetean. Municipiul  Botosani are aproape 30% din populatia judetului. 90% din ceea ce inseamna economia judetului este concentrata in municipiul Botosani. Daca facem o analiza la nivelul unui an si vedem cat la % este alocata municipiului Botosani din fondurile Consiliului Judetean o sa vedeti ca ni se da undeva sub un procent.Nu mi se pare corect.” s-a plans primarul Ovidiu Portariuc

Pe parcursul discursului, Catalin Flutur a ascultat iar dupa doar cateva minute a simtit nevoia sa intervina.I  s-a adresat primarului indirect. A facut cateva precizari referitoare la nemultumirile colegilor din opozitie iar apoi a subliniat faptul ca felicita Primaria Botosani ca nu a solicitat sume pentru arierate, si asta, intr-un mod ironic.

Sunt primari care nici macar astazi nu au solicitat bani, este si cazul comunei Rachiti. Dar ceea ce ma bucura este ca Primaria Botosani nu are nicio datorie, arierate. Este un lucru extraordinar de bun. Vorbim de sume de echilibrare, nu la alocarea initiala, atunci sumele au fost altele. Noi la Consiliul Judetean am facut un lucru bun, pentru ca de la bugetul de stat, Primaria Botosani nu a primit niciun ban, macar noi de la Consiliul Judetean am dat bani. ” a spus Catalin Flutur

Consilierii judeteni au aprobat si cel de-al doilea proiect de pe ordinea de zi ce viza repartizarea sumelor defalcate din unele venituri ale bugetului de stat pe unitati administrativ-teritoriale pentru achitarea arieratelor.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express