Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

PREMIERA PNL si PSD si-au unit fortele pentru drumul BT-Tg. Frumos. Achitei: “Sunt multumit ca nu am muncit in zadar”

Parlamentarii PNL si PSD au depasit orgoliile politice si au facut posibil, prin amendamentele depuse, sa obtina finantare pentru reabilitarea si modernizarea drumului Botosani-Targu Frumos. In sedinta de Guvern de joi a fost aprobata hotararea privind indicatorii tehnico economici pentru modernizarea drumului.

Este pentru prima data cand parlamentarii PNL si PSD fac front comun in folosul cetatenilor iar initiativa a fost salutata de deputatul PNL, Cristian Achitei. Deputatul a avut mai multe interpelari in sedintele de Guvern si a facut lobby pentru reabilitarea acestui drum.

“Salut depășirea tuturor orgoliilor politice în Comisia de Buget-Finanțe, care a făcut posibilă unificarea amendamentelor formulate de parlamentarii PNL și PSD de Botoșani referitoare la includerea în bugetul de stat pe anul 2018 a lucrărilor de modernizare a DN 28B Botoșani-Târgu Frumos! Suntem mai aproape ca oricând de îndeplinirea acestei dorințe mult prea vechi a tuturor botoșănenilor. Iată că, atunci când interesele locuitorilor județului primează în fața comandamentelor de partid, putem face împreună lucruri bune. Să dea Domnul să nu fie doar un accident și acest gen de colaborare transpartinică, în beneficiul celor care ne-au votat, să devină o constantă a activității noastre parlamentare în actualul mandat. Personal, sunt mulțumit că nu am muncit în zadar în tot acest an pentru a face posibilă modernizarea drumului care ne leagă județul de restul lumii.” a precizat deputatul Cristian Achitei

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express