Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Premii şi semnificaţii de 9 Mai la Prefectură

 

    Prefectul Costică Macaleţi invită liceenii din judeţ la tripla sărbătoare pe care o aduce ziua de 9 Mai. Ca şi până acum, realizările şi urmările evenimentelor din 1877, 1945 şi 1950 vor fi reamintite în cadrul unei întâlniri programate în ultima zi de lucru a săptămânii, în sala Nicolae Iorga a prefecturii.

Peste 100 de copii sunt aşteptaţi, vineri la ora 10.00, să discute cu muzeograful Florin Ştirbăţ despre Declararea Independenţei României faţă de Imperiul Otoman prin vocea marelui Mihail Kogălniceanu.

Despre Victoria Coaliţiei Naţiunilor Unite în Cel de-al Doilea Război Mondial se va putea dezbate cu profesorul Loredana Ciobanu de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, iar Declaraţia prin care Schuman a pus piatra de temelie a Uniunii Europene va fi lecturată de Manuela Hluşcu , elevă în  clasa a IX-a H a Colegiului Naţional „A.T. Laurian”.

Tinerii participanţi vor avea şi ei cuvântul pentru a-şi prezenta produsele cu care au câştigat Concursul „Made for Europe” din acest an, urmând ca prefectul judeţului să ofere diplome tuturor elevilor care au atins performanţe deosebite la olimpiadele desfăşurate până acum.

Invitaţi fiind de prefectul Costică Macaleţi, şi parlamentarii de Botoşani vor avea ocazia să felicite olimpicii şi să prezinte noutăţi din capitală.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express