Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Preoţii vor obliga familiile decedaţilor să cumpere câte un kilogram de lumânări pentru fiecare mort

După ce s-a vorbit despre o posibilă renunţare a finanţării cultelor, feţele bisericeşti sunt îndemnate să oblige familiile decedaţilor să cumpere câte un kilogram de lumânări pentru fiecare mort la înmormântări şi parastase.

În urmă cu o săptămână, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat conferințele pastoral-misionare de toamnă în protoieriile de la Câmpulung, Pitești, Mioveni, Topoloveni și Costești.

Un subiect important despre care s-a vorbit a fost cel privind acuzele aduse mai marilor BOR de participanții la manifestațiile de stradă declanșate în urma incendiului de la clubul bucureștean Colectiv.

Și pentru că fețele bisericești se așteaptă să nu mai primească finanțare de la stat, preoții sunt din nou obligați să colecteze bani de la populație sub forma obligativității pentru familiile decedaților de a cumpăra câte un kilogram de lumânări fabricate de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, la înmormântare și parastase, potrivit jurnaluldearges.ro.

O altă urgenţă este și declanșarea colectei de 40 de lei de fiecare biserică pentru finalizarea construcției catedralei de la Curtea de Argeș, unde vor fi mutate mormintele regilor români mai ales că, din câte se aude, regina Ana este bolnavă.

Alte subiecte pe ordinea de zi au fost crearea unor noi reguli pentru firmele care asigură serviciile funerare. Astfel, acestea vor fi obligate ca în viitorul apropiat să obțină autorizații din partea arhiepiscopiilor. Pe agenda conferinţei s-a aflat și chestiunea prozelitismului neoprotestant, dar și apropierea, în vederea unificării, de Biserica Republicii Moldova. În acest sens, protosinghelul Caliopie are programată în perioada următoare o deplasare în Basarabia.

Sursa Romania TV.net

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express