Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Președintele Comisiei pentru Buget din Camera Deputaților, Marius Budăi: „În primele 4 luni ale anului, investițiile publice au depășit pragul de 1 miliard de euro”

Deputatul PSD Marius Budăi, președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci a anunțat, miercuri, că în luna aprilie investițiile au depășit pragul de 1 miliard de euro în primele 4 luni ale anului 2018, ceea ce reprezintă o crește cu 156% față de anul trecut, de la 1,8 miliarde lei în 2017, la 4,7 miliarde în 2018.

„Cheltuielile de capital sau, mai simplu spus, investițiile publice efectuate din bugetul de stat au depășit în luna aprilie pragul de 1 miliard de euro, aceasta fiind și principala componentă a deficitului bugetar înregistrat în primele luni ale anului 2018. Aceste rezultate confirmă faptul că România se dezvoltă sănătos, iar în prezent există o balanță echilibrată între consum și investiții”, a declarat Marius Budăi.

Acesta a subliniat că realitatea a contrazis din nou toate alarmele false trase de Opoziție cu privire la mersul economiei. Astfel, în primele 4 luni, toate datele arată o intensificare a activității economice cu creșteri mari în domeniul comerțului (+25%), construcțiilor (+29%) sau al serviciilor (+17%), care au condus implicit la o creștere a numărului de salariați. Drept urmare, deputatul PSD îi îndeamnă pe cetățeni să nu ia în considerare „știrile false (fake news)” lansate de Opoziție și să urmărească datele economice oficiale comunicate de instituțiile din România și din Uniunea Europeană.

„De ceva vreme Opoziția manifestă un comportament de COBE în legătură cu economia românească, începând de la reprezentanții PNL și USR și până la domnul președinte Klaus Iohannis. Și-au făcut un obicei din lansarea de știri false și din căutarea nodului din papură. Din fericire, realitatea îi contrazice de fiecare dată și se dovedește că totul nu este decât o furtună într-un pahar cu apă sau un cutremur care se simte doar la dânșii acasă. Deci nu are rost să-i mai luăm în serios și îi îndemn pe cetățeni să se uite în primul rând la datele Institutului Național de Statistică sau Eurostat, care nu sunt distorsionate de jocuri cu miză politică”, a precizat președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express