Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Prima tabara din Botosani la ceas aniversar.

 Prima tabara din Botosani sarbatoreste, astazi, patru decenii de existenta!

40 de ani de la înfiinţarea primei tabere botoşănene, numită „Luceafărul”, 40 de ani de la înfiinţarea Administraţiei Taberelor şi 30 de ani de la deschiderea „Codrilor de Aramă” s-au sărbătorit astăzi, 8 iunie, la Botoşani. Colectivul Direcţiei pentru Sport şi Tineret, alături de invitaţi din diverse domenii de activitate, colaboratori ai instituţiei, au felicitat şi au fost felicitaţi pentru împlinirea unor cifre atât de rotunde.

În prezenţa a câţiva colegi din alte judeţe, alături de un reprezentant al Ministerului Tineretului, dar şi pe ritmurile Fanfarei din Balta Arsă, participanţii au aplaudat directorii care, de-a lungul anilor, au reuşit să susţină activităţile desfăşurate în tabara şi să înfrunte problemele, care n-au fost puţine.

„Vă felicit sincer pentru că sunteţi la ceas de sărbătoare şi, fără să exagerez, spun că Direcţia de Tineret şi Sport din Botoşani poate fi un pilot al activităţilor pentru tineret şi un exemplu pentru alte judeţe.”, a transmis, la microfonul festivităţii, subprefectul Gelu Ţigănucă, felicitându-l pe Radu Humelnicu, directorul DST, care, timp de 10 ani, s-a perfecţionat în soluţionarea dificultăţilor cu care se confruntă tabara de la Agafton, organizând, totodată, cu seriozitate şi implicare, activităţile de şi pentru tineret din judeţ.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express