Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Primaria si Urban Serv – razboi in instanta pe taxa de la gunoi

Primaria refuza sa plateasca societatii Urban Serv taxa de mediu de 80 de lei pentru fiecare tona de deseuri colectata. Taxa introdusa la inceput de an ridica mari probleme in conditiile in care, daca nu va fi achitata pana pe 15 ianuarie, societatea Urban Serv nu va mai avea acces sa depoziteze deseurile la depozitul ecologic de la Stauceni. Conducerea Diasil a somat deja societatea Urban Serv, asupra acestui aspect.

Directorul societatii Urban Serv, Simion Drelciuc a precizat ca a solicitat bani primariei pentru aceasta taxa dar a primit un refuz. Societatea de slaubritate a achitat taxa pentru luna ianuarie catre Diasil, societate ce administreaza depozitul de la Stauceni. Acum, pentrur ecuperarea banilor de la Primaria Botosani, intensioneaza sa se indrepte in instanta.

“Avem raspunsul pentru luna ianuarie in care ne spun ca ne achita doar contravaloarea depozitarii deseurilor dar nu si contravaloarea taxei de mediu. Am facut cunoscut  raspunsul si administratorului de la Stauceni si i-am spus ca pentru luna februarie nu vom putea achita contravaloarea taxei fondului de mediu aferenta deseurilor colectate din condomenii. Raspunsul lor a fost foarte clar ca intr-o asemenea situatie nu vor mai rpimi deseurile respective spre depozitare. Am notificat din nou autoritatea publica licala dar nu avem un raspuns concret privitor la plata acestei taxe. Va trebui dupa ce decurge termenul legal sa ne indreptam impotriva UAT Botosani pentru recuperarea sumei in cauza.” a precizat Simion Drelciuc, director Urban Serv

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express