Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Primaria vrea sa faca un imprumut fabulos de la Ministerul de Finante. Pentru ce?

 Primaria Botosani se imprumuta cu peste 17 milioane de lei

Sedinta extraordinara a consilierilor locali nu aduce o veste prea buna pentru botosanenii de rand. Municipalitatea contracteaza doua credite, nu de la un operator bancar ci de la Ministerul de Finante. In urmatori 15 ani primaria va tot plati rate cu dobanda mica, spune primarul Ovidiu Portariuc. Daca nu se aproba acest imprumut, primaria risca sa intre intr-un blocaj. Suma ce urmeaza sa fie imprumutata acopera golul corectiei financiare ce depaseste 16 milioane de lei, corectie aplicata pentru proiectul de reabilitare termica.

Consilierii au inteles necesitatea creditului si au aprobat proiectul de hotarare, aducand zambete pe fata sefului de municipiu.

In urma problemelor identificate cu existent acelor corectii de care vorbim de aproape un an, Guvernul a gasit o solutie. Pe langa Ordonanta 15,data cu un an in urma, a aparut Ordonanta de Urgenta nr.2 prin care primariile care au asemena corectii pot beneficia de imprumuturi din Trezorerie pentru a-si putea finanta activitatile curente si pentru a preintampina orice lipsa de lichiditati sau blocaj financiar la nivelul primariilor. Vom depune documentele astazi, pentru ca termenul final este sfarsitul lunii iulie, dar cererile sunt foarte multe din toata tara si suma pusa la dispozitie de Guvern este limitata.”declara primarul Ovidiu Portariuc

Cele doua credite solicitate de primarie ating suma de 17, 6 milioane de lei. Imprumutul se face pe 15 ani iar sobanda este de 1,52%.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express