Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Primarul cere verificarea „la sânge” a contractelor ANL

 

Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a anunțat că a cerut Corpului de control al Primăriei să verifice „la sânge” toate contractele privind atribuirea și utilizarea locuințelor ANL. Principalul obiectiv al cercetărilor vizează condițiile în care unii titulari ai acestor contracte au primit în spațiu alte persoane, care ulterior devin principalii utilizatori ai locuinței.

Am solicitat Corpului de control să verifice „la sânge” condițiile în care unii titulari ai contractelor de închiriere a locuințelor ANL au luat în spațiu diverși prieteni sau cunoștințe. Am constatat că unii titulari care pleacă din localitate sau obțin un alt domiciliu, în loc să predea locuința pentru a fi repartizată celor de pe listele de așteptare, iau în spațiu anumite persoane. Ulterior, acestea devin ulterior utilizatorii de fapt ai locuințelor, deși nu îndeplinesc criteriile prevăzute de lege pentru a beneficia de un apartament ANL Este inacceptabil. Această șmecherie va înceta imediat, iar dacă se constată nereguli, vom rezilia contractele de închiriere”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Acesta a mai declarat că va solicita direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei să realizeze un proiect de hotărâre prin care să se modifice condițiile de prelungire a contractelor ANL.

Am cerut o analiză mai riguroasă a condițiilor în care se prelungesc contractele ANL. Vom cere probabil o declarație pe proprie răspundere din partea titularilor că utilizează locuința  în medie cel puțin 15 zile pe lună. Dacă nu mai stau acolo, îi voi pofti să elibereze apartamentele, astfel încât să le putem repartiza celor care au cu adevărat nevoie de ele”, a precizat primarul.

Ovidiu Portariuc a mai precizat că încă de la preluarea mandatului de primar a delegat către unul dintre viceprimari atribuțiile privind repartizarea apartamentelor ANL tocmai pentru a nu exista nicio suspiciune privind existența unei relații cu beneficiarii acestor locuințe. „Nu am dorit să planeze nicio suspiciune asupra mea privind modul în care se atribuie aceste locuințe. De aceea am delegat aceste atribuții viceprimarilor. Dar de acum înainte, chiar dacă nu voi repartiza eu locuințele, voi urmări cu mare atenție respectarea legalității și a criteriilor de repartizare”, a subliniat Portariuc.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express