Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Primaverii a devenit strada din balta. Puzderie de nereguli sesizate de Primarie

 

Fiecare ploaie de toamna face din strada Primaverii o mare balta. Nici bine nu s-a uscat asfaltul ca problemele curg rauri. Viceprimarul Cosmin Andrei a fost pe strada recent reabilitata si saptamana trecuta. Acolo s-a intalnit cu reprezentantii celor doua societati care au efectuat lucrarile, respectiv Victor Construct si Delta Con si i-au semnalat neregulile. In cazul in care nu vor fi remediate va fi folosita garantia de buna executie.In intervalul 1-14 octombrie  reprezentantii Primariei vor face receptia lucrarii. La receptie vor participa si reprezentanti ai Inspectoratului de Stat in Constructii.

Vom avea un calendar foarte clar cu toate lucrarile care vor fi facute in aceasta perioada referitoare la receptive, verficiare documentatie tehnica, la facutile si lucrarile care s-au efectuat pe acest amplasament. Eventualele nereguli vor fi trecute in sarcina operatorului in anexa pe care o vom face la procesul verbal de receptie. In acest moment sunt deficiente la strada Primaverii si ma refer la colectarea apelor pluviale care este cea mai mare problema pe care am identificat-o acolo. Cele mai multe deficiente sunt la partea carosabila.” a precizat viceprimarul Cosmin Andrei

strada primaaaverii  strada primaverii 2

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express