Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Problema GRAVA la Primaria Botosani. Situatia cea mai critica de dupa 1989

 

Falimentul societatii Termica pune Primaria Botosani intr-un mare impas financiar. Datoriile acumulare de societea ce a intrat in faliment in urma cu cativa ani trebuie recuperate iar lichidatorul Lulu Dascalu a reusit sa mai castige un proces in instanta indreptat spre Primarie.

In ajun de Craciun pe masa primarului a ajuns o adresa prin care se anunta castigarea unui proces ce obliga municipalitatea la plata sumei de 582 000 lei, suma ce reprezinta contravaloarea investitiilor din surse proprii la Termica, contravaloarea TVA-ului si dobanda calculata la data emiterii facturii.

Primarul Ovidiu Portariuc cere explicatii de la fostul primar Catalin Flutur si de la directorul societatii Termica din acea perioada. Edilul nu pricepe cum dupa doi ani in care datoriile societatii au fost sterse de Guvernul liberal s-au acumulat din nou. In plus acum municipalitatea va trebui sa restituie si 36 de puncte termice reabilitate in timpul modernizarii sistemului de termoficare.

portariuc termica 2Este cea mai mare problema dupa 1989 din Botosani. Falimenentul Termica in perioada 2008-2010 a pus municipalitatea intr-o situatie fara iesire. Cred ca domnul Flutur ar trebui sa dea explicatii vizavi de modul cum a gestionat Termica dupa ce Guvernul liberal a sters datoriile, in doi ani Termica ajunge iar la 1600-1700 miliarde de lei vechi datorie, falimenteaza si se produce acel transfer patrimonial contestat in instanta…Cred ca s-a trecut prea repede peste acel faliment si e bine sa vedem care au fost cauzele.” a spus Ovidiu Portariuc, primar

Primaria a luat la cunostinta si faptul ca pe 15 ianuarie expira termenul pana la care municipalitatea va trebui sa predea bunurile ce au apartinut Termica si au fost preluate de Modern Calor. Daca nu se va intampla acest lucru lichidatorul va trece la executare silita iar Primaria va fi obligata sa achite inclusiv cheltuieli de executare care ating 5000 de lei pentru fiecare imobil.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express