Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Problemele cu gunoiul nu se mai termina! Un consilier judetean, foc si para pe Diasil

Nemultumiri exprimate de un consilier judetean vizavi de administrarea depozitului ecologic de deseuri de la Stauceni. Alesul de la judet sustine ca firma care se ocupa de administrare, in speta, Diasil nu opereaza inca toate dispozitivele moderne cu care este dotat depozitul iar mare parte din masinile achizitionate cu fonduri europene zac inca in paragina si sunt prinse de rugina.

In sedinta de Consiliu Judetean s-a precizat si faptul ca judetul Botosani nu poate genera cantitatea de deseuri asumata in proiect.

“Nu vom putea duce niciodata atat gunoi cat scrie in documentele semnate de Diasil. Suntem pusi  in situatia sa cumparam gunoi de la Suceava sau sa ne facem fabrica de gunoi pentru ca niciodata nu vom putea duce 25 de tone de plastice. Din ce sa vad eu acolo nu se intampla nimic la groapa de gunoi de la Stauceni. Materialele sunt duse exact ca la groapa de la municipiu si sunt rasturnate acolo, vorbim de statie de sortare. ” a spus Stelian Plesca, consilier judetean

Iulian Micu, director la Consiliu Judetean a specificat faptul ca deseurile sunt duse amestecate dar sunt sortate de angajatii Diasil. In plus ar trebui acordata o mai mare atentie sortarii deseurilor.

“Nu suntem obligati a deocnta penalitati in cazul in care noi nu ajungem la nivlelul de 74 de mii de tone de deseuri. Vor fi 50 de mii de tone, aproximativ. Ceea ce se produce se colecteaza si se plateste serviciul prestat, iar decontarea se face efectiv prin ceea ce se cantarestte.  Nu apar diferente de cantitati sau alte smecherii sauintelegeri intre operatorii de colectare si cei de depozitare.” a precizat Iulian Micu, director Consiliul Judetean

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express