Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Proiectul privind noua lege a pensiilor prezentat la Botosani de un secretar de stat

Secretarul de stat în Ministerul Muncii și Justiției Sociale Marius Rândunică, va veni în municipiul Botoșani pentru a prezenta proiectul privind noua lege a pensiilor. Evenimentul va avea loc luni, 20 august 2018, începând cu ora 10:00, la Prefectura Botoșani, Sala Nicolae Iorga.Vizita reprezentantului Ministerului Muncii are loc în urma invitației PSD Botoșani.

„Dată fiind importanța deosebită a acestei legi, am adresat, împreună cu colegii mei din PSD Botoșani, o invitație la Ministerul Muncii, către domnul secretar de stat Marius Rândunică, pentru a veni să explice botoșănenilor noile propuneri de revizuire a sistemului de pensii. Ne dorim o consultare publică cât mai consistentă, astfel încât oamenii să înțeleagă exact care vor fi drepturile, opțiunile și beneficiile lor în legătură cu pensiile”, a declarat deputatul PSD, Marius Budăi, președinte al Comisiei de buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților și fost director executiv al Casei Județene de Pensii Botoșani.

Reprezentantul PSD Botoșani a adresat o invitație publică tuturor botoșănenilor interesați de modul în care se vor calcula pensiile în noua lege: „Este un act normativ major care ne interesează pe toți, atât pe cei ieșiți la pensie, care vor cunoaște majorări de venituri, cât și pentru noi ceilalți care suntem încă în câmpul muncii și ne vom pensiona pe noua legislație. Deci toți botoșănenii interesați sunt invitați să participe la eveniment, unde vor primi informații detaliate și vor putea adresa întrebări și propuneri pe acest subiect. Accesul se va face în limita locurilor disponibile. Mulțumesc public instituției Prefectului pentru găzduirea și susținerea acestui eveniment foarte important pentru botoșăneni”, a încheiat Marius Budăi.


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express