Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Promisiuni pentru finalizarea teatrului de la un ministru venit la Botosani

Vineri, a ajuns la Botosani pentru semnarea contractului privind drumul strategic, ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica. Prezent la o sedinta speciala la Consiliul Judetean, ministrul a amintit si de problemele de la teatrul “Mihai Eminescu”. Oficialul a precizat ca se vor aloca bani de la Compania Nationala de Investitii pentru finalizarea lucrarilor.

Daca promisiunile vor deveni fapte, pana la sfarsitul anului 2018 ar urma sa se finalizeze lucrarile pentru ca municipalitatea locala sa nu inapoieze Uniunii Europene banii cheltuiti pana acum.

“Teatrul a beneficiat de finantare prin Programul Operational Regional si nu a fost finalizata lucrarea in perioada de eligibilitate. S-au decontat din fonduri aproape 3,7 milioane de lei si ne-am asumat, factori locali cu Guvernul Romaniei, ca proiectul sa fie finalizat pana in decembrie 2018, pentru ca altfel trebuie sa restituim Comisiei europene banii decontati. In acest sens, diferenta necesara pentru finalizarea lucrarilor intentionam sa o acordam din bugetul Companiei Nationale de Investitii.” a precizat Marius Nica, ministrul fondurilor europene

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express