Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

PROPUNERE:Semne distinctive la locurile de parcare concesionate de botosaneni de la Primarie. In viitor vor putea fi verificate online

 

Semne distinctive la locurile de parcare concesionate pe un an botosanenilor. Aceasta este doleanta unui consilier local. Corneliu Furtuna considera ca Primaria nu are o evidenta clara asupra acestor parcari, iar unii cetateni ai orasului ocupa locurile de parcare fara sa plateasca.

Eu cred ca ar trebui ca parcarile inchiriate pe un an de zile sa fie evidentiate in mod unitar printr-un semn distinctiv emis de Primarie. In acest mod, ar exista o evidenta foarte clara a numarului de locuri de parcare si a sumelor. Nu cred ca este suficient sa fie scris de catre soferi doar “rezervat” sau numarul acordului. Nimeni nu stie daca s-a platit sau nu, sau ocupa locul in virtutea inertiei. Astfel ies si conflicte intre participantii la trafic.”a precizat consilierul local, Corneliu Furtuna

Viceprimarul Cosmin Andrei a precizat ca in viitorul apropiat toate locurile de parcare concesionate sau libere vor fi publicate pe site-ul Primariei. In plus aplicatia Botosani City Report va fi modificata, iar cei interesati vor putea gasi si acolo situatia locurilor de parcare din cartierele municipiului.

Vicele Marius Buliga a dat asigurari ca anul trecut au fost verificate toate locurile de parcare, iar cei care nu aveau platita concesiunea au venit si au achitat taxa.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express