Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Propuneri consilieri PSD: parcare subterana la Primarie, sens giratoriu in Capatul 1, mai multi bani la Biserici

Consilierii locali s-au intalnit astazi la pranz in sedinta extraordinara de Consiliu  Local pentru a dezbate proiectul de buget pentru anul in curs. Formula prezentata de primarul Catalin Flutur a fost in mare parte pe placul social democratilor insa acestia au venit cu propriile amendamente.

Viceprimarul Cosmin Andrei a propus la capitolul investitii extinderea retelei de canalizare pe strada Bucovina unde sa se aloce suma de 200 000 de lei.

S-a propus si alocarea a 30 000 de lei pentru realizarea documentatiei tehnice pentru un sens giratoriu in intersectia strazii Primaverii cu Bulevardul George Enescu.

O alta alocare financiara in suma de 70 000 de lei s-a propus pentru modernizarea Pietei Revolutiei cu parcare subterana, amenajare piata pietonala, peisagistica si relatie directa cu Pietonalul Unirii, trecerea str. Cuza Voda in subteran si accesul in parcaj.

Social democratii au propus alocari financiare si pentru mai multe biserici din municipiu. De pilda la Biserica Petru si Pavel valoarea sa creasca de la 50 000 de lei la 60 000 de lei, la Biserica Sfanta Ecaterina de la 30 000 la 45 000 de lei ia la Biserica Sfantul Andrei si Nectarie de la 5 000 la 15 000 de lei.

Consilierii locali din partea PSD au propus si alocarea a 10 000 de lei pentru schimbarea parchetului de la clubul pensionarilor iar in plus 20 000 de lei pentru intocmirea documentatiei tehnice pentru strada Posta Veche.

Viceprimarul Cosmin Andrei a si identificat sursele de unde sa fie extrase aceste sume.

Dintr-o eroare insa bugetul a fost aprobat fara amendamente motiv pentru care intr-o sedinta ce ar urma sa aiba loc la sfarsitul lunii va fi aprobata o rectificare bugetara pentru a fi prinse si aceste proiecte.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express