Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Protest inedit la Bucecea! Un consilier local refuza intentia autoritatilor de a-i pavela trotuarul din fata casei.Vezi de ce!

Autoritatile orasului Bucecea vor sa schimbe imaginea urbei cu un proiect de pavelare a trotuarelor. Intentia edilului Andron Tampau se pare ca nu este pe placul consilierului local din opozitie Radu Sorin Alexandescu. Consilierul crede ca in spatele acestor lucrari se ascund interesele unor firme ” care toacă bugetul local”. Din acest considerent, consilierul  va refuza lucrarile de pavelare a trotuarului care trece prin fata casei sale.

 

                     La ultima ședință a Consiliului Local Bucecea, onorabilii consilieri au aprobat o investiție cu dedicație. Întrucât în administrativul local principala opoziție constructivă este asigurată de către mine, în calitate de consilier local mandatat să reprezint interesele cetățenilor nu ale firmelor de afaceri care toacă bugetul local, primarul a elaborat un proiect de hotărâre prin care urmează să se monteze pavele pe trotuarul care trece prin fața casei mele. Mai mult chiar, un raport de specialitate întocmit de viceprimarul orașului întărește ”necesitatea” propunerii avansate de primar. Potrivit proiectului de hotărâre, trotuarul de pe partea de dreaptă a carosabilului (doar pe partea dreaptă), din apropierea casei mele până la biserică va trebui să fie modernizat cu pavele. Chiar dacă trotuarul actualmente betonat  este la standarde care ar face să moară de invidie multe municipii. Precizez că propunerea ”inedită” vine în condițiile în care peste 80% din drumurile publice ale orașului sunt impracticabile, rămase  la nivelul anilor de dinaintea sistematizării. Dar se pare că prioritățile executivului local sunt altele. Motivația nerostită este clară: banii locuitorilor trebuie cheltuiți și au sperat că poate astfel consilierul local Alexandrescu se va face frate cu dracul administrativ pentru un dram de confort personal.

În cadrul dezbaterilor pe proiect am refuzat și am votat împotriva acestui proiect de hotărâre pentru că nu pot accepta favoruri pe banii publici pentru că sunt consilier local. Chiar dacă în alte localități este la modă să se asigure condiții moderne doar în apropierea domiciliilor unor consilieri locali, o astfel de atitudine sfidătoare față de cetățeni nu mă caracterizează. Prin urmare votul meu pe acest proiect a fost negativ, cu tot oprobiul pe care mi l-am atras din partea colegilor. Atât noi, consilierii, cât și primarul și viceprimarul orașului am fost mandatați de cetățeni să dezvoltăm orașul în interesul întregii comunități, nu pentru a ne asigura nouă anumite facilități sau un plus de confort., a precizat consilierul local Sorin Alexandrescu 

Consilierul local Sorin Alexandrescu declara cu vehementa ca va continua să fie consecvent în a reprezenta interesele electoratului în Consiliul Local și va adopta o poziție fermă, combativă față de orice tentativă de cheltuire iresponsabilă a bugetului local.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express