Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Protest inutil al asistentilor de la Botosani. Nu sunt bani la pusculita

 

Doua ore aproximativ 30 de asistenti medicali au stat in frig si au protestat pentru salarii mai mari . Preseditele Consiliului Judetean spune insa ca protetsul nu prea isi are rostul in conditiile in care momentan nu sunt bani pentru majorari salariale. Sanse ar fi totusi dupa semnarea contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate sau la rectificarea bugetara din vara.

Consiliul Judetean a alocat bani pentru Spitalul Judetean atat pentru partea de functionare cat si pentru investitii. Sumele alocate pentru partea de functionare au fost redirectionate pentru acordarea tichetelor de masa.

O solutie exista sa taiem de la alte capitole, dar nu se poate. Trebuie sa fim realisti, sa dicutam pe un buget care este aprobat si are niste sume. Sunt niste reguli de aur, nu poti sa ai cheltuieli mai mari decat veniturile. Daca sindicatele au o alta solutie de gasire a unor sume sa faca propuneri la spital. Noi Consiliul Judetean asteptam un buget rectificat al spitalului si daca indeplineste conditionalitatile spitalulu aprobam. Spitalul are si venituri proprii, altele decat cele prin contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate, venituri din prestari de servicii pe care le fac ei. Oalta sursa este reducerea cheltuielilor de functionare , o mai buna gandire in ceea ce priveste consumurile, utilitatile. Nu avem o pusculita de bani pe care sa o punem la dispozitia domniilor lor. De fiecare data noi am fost foarte deschisi si am alocat sumele cu prioritate catre Spitalul Judetean.” a precizat Gheorghe Sorescu, presedinte Consiliul Judetean

Variantele prezentate de Gheorghe Sorescu nu i-au multumit insa pe asistentii medicali iar acestia nu au de gand sa astepte pana la vara, motiv pentru care vor picheta in continuare in fata Consiliului Judetean.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

- mutari internationale
Photo booth nunta Iasi
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
afterschool sector 2 bucuresti
montaj tapet
tractari auto nadlac
gradinita sector 1
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
apartamente in regim hotelier Iasi
transport persoane Germania
creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
vacante exotice
detergenti rufe

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express