Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Proteste in lant pentru drumurile groazei din Botosani! Sute de masini vor impanzi judetul

In ziua de 12 august 2017 Societatea Civilă din nordul jud.Botoșani organizează un marș de protest auto finalizat cu un miting în satul Dumeni(Cracalia) com.George Enescu. Se revendică reasfaltarea drumurilor județene 298/Vorniceni-Cordăreni-George Enescu///Drum județean 293 Dorohoi-George Enescu-Mileanca- Codreni și a DJ 298A Darabani-Lișmănița-Mileanca.

Astfel la ora 9.30/12.08.2017 o coloană cu manifestanți va pleca din orașul Darabani pe DJ 298 A spre Lișmănița-Mileanca. La intersecția DJ 293 cu DJ 298A-stația autobuz Mileanca se încolonează manifestanții din com.Mileanca și com.Concești-apoi la Havîrna pe DJ 23 la podul Gîrbeni,se face încolonarea manifestanților din com.Havîrna-se urmează traseul DJ 293 până la Cracalia com.George Enescu.

Va urma mitingul de protest de la ora 11.00-pe terenul de sport din Cracalia comuna George Enescu.În aceeași zi/sâmbătă 12 august 2017 la ora 9.30-din Vorniceni va porni coloana manifestanților din comuna Vorniceni și comuna Nicșeni-pe DJ 298A spre Cordăreni,unde se face joncțiunea cu manifestanții din comuna Cordăreni-apoi se urmează traseul pe DJ 298 A până la Cracalia comuna George Enescu,unde la ora 11.00 vor participa la mitingul de protest.Estimăm participarea a cca 600 manifestanți cu 400 autovehicole.Menționăm că sunt obținute aprobările necesare de la Primăriile:Darabani,Mileanca, Havîrna,George Enescu,Cordăreni și Vorniceni.

Documentația este depusă la Jandarmeria Botoșani de 10 zile,în ziua de 10 august 2017 o echipă a jandarmeriei Botoșani și organizatorii marșului-vor proceda la recunoașterea traseului și încheierea protocolului.

Scopul acțiunii este reparația/asfaltarea acestor drumuri județene,care din cauza degradării continue și a neintervenției drumarilor,prezintă reale pericole de accidente și securitate a participanților la traficul rutier.Vă invităm să participați la acțiunea noastră.Vă mulțumesc anticipat și vă așteptăm.Cu stimă și respect,Costel Muraru

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express