Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

PSD Botoșani cere suspendarea unui consilier local, trimis în judecată pentru corupție

PSD Botoșani îi cere lui Blaga și lui Gorghiu suspendarea unui consilier local, trimis în judecată pentru corupție

PSD Botoșani solicită în mod public celor doi co-președinți ai PNL, respectiv domnului Vasile Blaga și doamnei Alina Gorghiu, să pună în practică prevederile Statutului PNL și să îi retragă sprijinul politic consilierului local Cătălin Alexa, care a fost trimis în judecată pentru fapte de corupție săvârșite în perioada în care acesta era viceprimarul municipiului Botoșani. Cererea este adresată conducerii centrale a PNL întrucât organizația județeană a acestui partid a ignorat prevederile statutare care ar fi trebuit aplicate încă din faza în care consilierul PNL a fost pus sub urmărire penală pentru abuz în serviciu și conflict de interese.

Potrivit Statutului PNL, art. 26, alin. 1, lit. d, ar fi trebuit dispusă „retragerea sprijinului politic pentru reprezentanții PNL care dețin funcții numite în administrația publică locală și centrală împotriva cărora a început urmărire penală”.

Până în prezent, campania de integritate desfășurată pe televiziunile centrale de către cei doi co-președinți ai PNL se dovedește a fi doar o acțiune de fațadă, lipsită de orice conținut. După cum se poate observa, fostul viceprimar Cătălin Alexa, actual consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Botoșani continuă să își exercite atribuțiile administrative, deși a fost deja trimis în judecată pentru fapte de corupție.

PSD Botoșani adresează în mod public această cerere către conducerea centrală a PNL, pentru ca liderii acestui partid să nu poată invoca mai târziu scuza că nu au avut cunoștință de realitățile locale din propriul lor partid. În cazul în care nu se va da curs acestei cereri, iar PNL Botoșani va continua să susțină în funcții publice sau în viitoarele alegeri persoane urmărite penal sau chiar trimise în judecată pentru fapte de corupție, va deveni clar pentru toată lumea că această așa-zisă campanie de integritate, anunțată cu surle și trâmbițe de către conducerea centrală a PNL, nu este altceva decât o formă fără fond și o încercare jenantă de manipulare a opiniei publice.

Biroul de presa al PSD Botosani

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express