Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

PSD Botoșani îl susține în continuare pe Liviu Dragnea

PSD Botoșani îl susține în continuarea pe Liviu Dragnea și consideră că sentința de astăzi a Înaltei Curți de Casație și Justiție creează un precedent periculos pentru democrație. Prezența la vot nu poate constitui un folos necuvenit într-o societate democratică. Dreptul de a vota, de a decide cine să ne conducă și cine să fie suspendat reprezintă cel mai important câștig obținut de acest popor în urma Revoluției din 1989.

Președintele PSD Botoșani consideră că decizia lui Liviu Dragnea de a-și da demisia din toate funcțiile, așa cum a promis, reprezintă un act de demnitate în politica românească.

Îl cunosc de 15 ani pe domnul Liviu Dragnea, am lucrat cu el îndeaproape ani de zile, îl apreciez ca om politic, ca ministru și ca prieten. În opinia mea, este ministrul care a făcut cel mai mult pentru dezvoltarea județului Botoșani. Regret decizia sa de a-și da demisia, dar o respect și cred că reprezintă un act de onoare pentru politica din țara noastră, în condițiile în care, în opinia mea, sentința a fost profund nedreaptă”, a declarat președintele PSD Botoșani.

Acesta a adăugat că pedeapsa cu suspendare formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție denotă faptul că s-a dorit o condamnare simbolică a acțiunii de suspendare a fostului președinte – o acțiune care a parcurs toate procedurile legale și constituționale și care a avut suportul a 7,4 milioane de români.

Din păcate, oamenii vor înțelege că a îndemna alegătorii să vină la vot este o infracțiune. Din acest moment, orice lider sau chiar membru de partid care i-a îndemnat pe alegători să vină la vot va putea fi în locul domnului Liviu Dragnea. În schimb, cei care le-au spus cetățenilor să nu participe la referendum nu au pățit nimic, deși o astfel de abordare este ilegală și profund anti-democratică”, a precizat Andrei Dolineaschi.

Președintele PSD Botoșani consideră că Liviu Dragnea trebuie să își continue activitatea politică în cadrul partidului.

Cred că domnul Dragnea mai are încă multe de spus în politica românească și cred că experiența sa politică va conta pentru multă vreme în partid. Mesajul nostru este cât se poate de clar: organizația PSD Botoșani îl susține în continuare pe domnul Liviu Dragnea”, a subliniat liderul social-democrat.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express