Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

PSD-istii botosaneni au marcat Ziua Educatiei printr-un simpozion

Luni, 5 octombrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, Departamentul de educație al PSD Botoșani a organizat, în sala de conferințe a hotelului Belvedere din Botoșani, un simpozion cu tema ”Formare continuă și dezvoltare instituțională în învățământul botoșănean”. Inspectorul școlar general, Mihaela Huncă, amfitrionul acestui simpozion, a dezbătut, împreună cu cadrele didactice, directorii și inspectorii școlari prezenți, necesitatea dezvoltării profesionale continue a cadrelor didactice, precum și importanța dezvoltării instituționale – condiții sine qua non ale progresului educațional românesc. În cadrul simpozionului s-au stabilit indicatorii de performanță și standardele care definesc un posibil model al profesionistului în educație.

simpozion psd    ”Este limpede că formarea continuă, indiferent cărei categorii socio-profesionale îi este atribuită, a capătat în prezent aspectul unei mișcări sociale a cărei menire este să ajute oamenii să-și înțeleagă rolul în societate, să îi ajute să se adapteze tuturor prezumatelor schimbări, să îi ajute să devină performanți. În acest context, în acord cu politicile Uniunii Europene, sistemul educațional reprimește rolul fundamental al dezvoltării individului, iar cadrul didactic redevine principalul actor social. Pe cale de consecință, formarea cadrelor didactice trebuie să reprezinte strategia de bază în asigurarea adaptării sistemului educaţional la cerinţele prezentului şi în asigurarea calităţii procesului instructiv-educativ”, a concluzionat Mihaela Huncă.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express