Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Pubele subterane la Botosani. Ce inseamna asta?

 Pubele subterane, care ne scapa de mirosurile grele, dar si de mizeria care se strange in jurul tomberoanelor

Facem pasi europeni. Pubelele supraterane raman doar o amintire urat mirositoare. Municipalitatea imprumuta idei de la italieni iar in toamna acestui an vor fi montate intr-o zona a orasului platforme de gunoi ingropate. Ce inseamna asta? Oamenii vor arunga deseurile in tomberoane, iar de acolo acestea vor cobora in subteran. Practic, deseurile aruncate de cetateni ajung in containere ingropate in pamant si astfel, la ele nu mai au acces oamenii strazii, care cauta materiale reciclabile.  Nici mirosul nu va mai fi o problema iar mizeria din jurul containarelor nu va mai exista. Mecanismul acestor pubele este asemanat cu un lift. In momentul in care s-au umplut sunt ridicate din subteran si golite.

Proiectul este al primariei si este un proiect pilot de constructie a unor platforme ingropate. Asta inseamna ca, containarele cu deseuri sunt introduse intr-o groapa betonata cu un sistem tip ascensor. Se pune gunoiul ca intr-o cutie postala, a venit masina a scos containerul, se goleste si nu se mai vede nimic. Sunt in discutii doua locatii. Locatia din parcul Mihai Eminescu si o locatie pe Mihail Kogalniceanu. Cred ca pana la urma sa va alege locatia din Parcul Mihai Eminescu, fiind un loc public foarte circulat. Suntem in faza in care discutam cu colegii din primarie  sa vedem cand implementam proiectul. Eu cred ca la sfarsitul lunii septembrie o sa avem prima platforma. Banii sunt deja prinsi in bugetul local.” a declarat Simion Drelciuc, director Urban Serv

Investita pentru platformele din parcul Mihai Eminescu va fi de 25 000 de euro. In bugetul local de anul viitor vor fi prinsi bani si pentru alte platforme subterane.

pubele subterane

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

One thought on “Pubele subterane la Botosani. Ce inseamna asta?

  1. Bogdan Luminita Gabriela

    Felicitari pentru decizie ! As propune , sa alegeti … sa implementati acest proiect, salutar, …. la locul cu containere, de langa Scoala nr .7 … S-ar starpi astfel, un mare focar de infectii , ce salasluieste,chiar in lipit de gardul terenului de sport, al acestei scoli , adica …chiar sub nasul, copilasilor nostri .. Succes in continuare , in activitati de acest gen,…care inseamna, in primul rand civilizatie si sanatate …!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express