Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Radu Judele luat la ochi de consilierii judeteni!

 

Sedinta de Consiliu Judetean de astazi a fost prilej de scandal. Vizat de nemultumirile alesilor de la judet, a fost administratorul judetului, care, nu prea isi face treaba. Judele este reprezentantul CJ in Consiliul de Administratie al societatii Nova Apaserv, iar de 3 ani, de cand ocupa aceasta pozitie, nu a prezentat in fata plenului de la judet, niciun  raport de activitate. Scandalul a fost iscat in conditiile in care, pe ordinea de zi a intalnirii de astazi a fost introdus un proiect de hotarare, pentru acordarea unui mandat special reprezentantului judetului in Adunarea Generala a Actionarilor de la Nova Apaserv. Singura persoana propusa a fost Radu Judele. Nominalizarea nu a fost deloc pe placul unor consilieri judeteni.

“Nu am sa votez acest proiect de buget din doua motive: un motiv este legat de persoana desemnata sa capete mandatul special, noi l-am desemnat pe domnul administrator public, din 2012 ca reprezentant AGA, si numai eu cred ca am facut vreo patru sau cinci solicitari, in scris si in plenul Consiliului Judetean pentru a fi informati, macar o data pe an asupra activitatii pe care o desfasoara aceasta societate, dar n-am primit niciun raspuns.” s-a plans consilierul judetean, Dorin Ciustea

Un sir lung de nemultumiri a avut si consilierul Dumitru Zmau. Acesta sustine ca Judele sfideaza doleantele consilierilor judeteni, a celor care la toata urma l-au pus in functie, la propunerea fostului presedinte, Florin Turcanu.

Domnul Judele ne-a sfidat. Se termina mandatul, iar cetatenii judetului o sa ne taxeze pentru prestatia noastra,nu pe domnul Judele. Functia domnului Judele poate sa ramana si in continuare, e problema Consiliului Judetean. Noi nu trebuie sa venim aici sa ne rugam de domnul Judele. Niciodata nu ne-a prezentat un raport de activitate. Inteleg ca este o functie importanta, pentru care i-a dat credit domnul Turcanu. Noi am aprobat-o cam usor, nu am cerut sa vedem cu ce se va ocupa.” a completat Dumitru Zmau

Administratorul judetului a tinut sa se disculpe, si a precizat ca intr-o viitoare sedinta va intocmi si va prezenta un raport de activitate. Le-a atras insa atentia consilierilor de la judet de faptul ca orice informative legata de Nova Apaserv, poate fi foarte usor gasita pe site-ul societatii iar sedintele Consiliului de Administratie de la Nova Apaserv sunt publice, fapt pentru care sunt asteptati sa participe si ei.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express