Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Razboiul directorilor la Urban Serv!”Ce e mai intai, oul sau gaina?”

Apele nu s-au limpezit in cadrul societatii Urban Serv. Conflictul dintre directorul adjunct si cel executive capata proportii. In prima faza, Cezar Nicuta, directorul adjunct al societatii de salubrizare a iesit public cu acuzatii destul de grave in ceea ce priveste activitatea lui Drelciuc si a precizat ca are documente care atesta faptul ca Drelciuc a incalcat legea, a facut achizitii dupa ureche la preturi mari si in plus a acordad sporuri salariale pe nedrept. Astazi, Simion Drelciuc a organizat o conferinta de presa in care a negat cu documente justificative toate acuzatiile ce i-au fost aduse.

In cadrul unei sedinte a Consiliului de Administratie, Cezar Nicuta a cerut demiterea lui Drelciuc. Acest punct a fost insa amanat pentru o viitoare intalnire pentru ca membrii Consiliului de Administratie sa vada daca proble prezentate de directorul adjunct sunt reale. Simion Drelciuc se apara si sustine ca toate achizitiile din cadrul societatii au fost facute prin licitatii si prin publicarea pe sistemul electronic iar aceste documente au trecut si prin mainile unor angajati, nu doar a directorului.

“Cu privire la anumite fapte, chiar asa declara “descoperite in urma cercetarilor personale” , de unde se deduce ca a facut cercetari personale, dar nu stiu in ce postura, de director adjunct, de administrator, pentru ca nu a avut imputernicire nici din partea directorului general, nici a Consiliului de Administratie. Noi avem acoperire legala pentru achizitiile facute. La cheltuielile salariale intr-adevar s-a constatat ca s-a acordat dintr-o eroare un spor la unul dintre salariatii societatii dar este o eroare administrativa care in momentul in care mi s-a adus la cunostinta am dispus masurile legale, am stabilit comisia care a stabilit suma incasata necuvenit si caile de recuperare. S-au demarat toate procedurile de recuperare a sumei, este o eroare comuna atat a directorului cat si a personalului.” a precizat Simion Drelciuc, director Urban Serv

Directorul executiv a precizat faptul ca intentioneaza sa isi ia un avocat pentru a vedea cum sa gestioneze aceasta situatie. Drelciuc banuieste ca tot acest scandal are drept miza scaunul sau de director pe care Nicuta il vaneaza.

“Domnul Nicuta se afla intr-un conflict cu unul dintre membrii Consiliului de Administratie care ii contesta modalitatea in care a fost ales ca director adjunct, respectiv modalitate a ajuns pana la nivelul AGA, au cerut sa se puna la dispozitie date cu privire la modul de numire al directorului adjunct. De altfel dumnealui in toate hartiile semneaza ca director adjunct/administrator executiv. Este o situatie legala dar imorala. Eu nu stiu cand este director adjunct si cand este administrator si ma intreb ce e mai intai, oul sau gaina? “ a precizat directorul Simion Drelciuc

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express