Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Răzvan Rotaru, deputat PSD: „2 miliarde de lei pentru România Start-Up Nation 2018”

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a declarat astăzi că în acest an guvernarea PSD alocă 2 miliarde de lei pentru programul „România Start-up Nation II”. Aceste fonduri vor asigura finanțarea a 10.000 de noi proiecte de afaceri. Se acordă câte 200.000 de lei pentru susținerea companiilor nou înființate.

„În stimularea investițiilor ca pilon esențial al creșterii economice pentru 2018 se regăsește ca prioritate și zona firmelor nou înființate. „România Start-Up Nation 2018” începe imediat după ce vor fi finalizate plățile aferente ediției de anul trecut. Toți cei care au cereri de plată în așteptare sau care nu le-au depus, sunt contactați de personalul agențiilor regionale pentru consiliere și îndrumare. Ultima zi de depunere a cererilor de plată pentru „România Start Up Nation 2017” este 29 Septembrie 2018. Fac un apel public la toți tinerii antreprenori care au proiecte în derulare să știe că banii așteaptă, sunt în conturile celor trei bănci partenere și ale agențiilor”, a declarat Răzvan Rotaru.

Având în vedere că numărul total al dosarelor transmise de către tinerii care au dorit să devină antreprenori și au accesat programul „Start-up Nation România”, ediția 2017 depășeste 19.000, deputatul social democrat a propus Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat să pună la dispoziția tinerilor din toată ţara, care doresc să își deschidă o afacere, mai multe aplicații și programe de pregătire în domeniul antreprenoriatului.

Ca urmare a faptului că în prima sesiune a programului „Start-up Nation România” au fost proiecte depuse și câștigate, care apoi nu au fost puse în practică, deputatul PSD consideră că„este important să avem tineri pregătiți pentru a deschide noi afaceri. De aceea, cred că este nevoie să pregătim acești tineri care doresc să se lanseze pe cont propriu prin folosirea antreprenorilor cu experiență în domeniile lor de interes, cu mentori, cu resurse din rețeaua națională și internațională în managementul resurselor umane. În opinia mea se pot propune anumite criterii de participare, iar cei selectați să aibă acces la cursuri de finanțe, care să le explice cum să își pregătească bugetul, cum să își calculeze profitul, cum să își calculeze ce reinvestesc, cum să își calculeze corect prețul produselor sau serviciilor pe care doresc să le vândă, cursuri juridice, care să îi învețe care sunt diversele forme legale, ce înseamnă contractele cu furnizorii, precum și cursuri de resurse umane, cum să își facă o echipă, cum să o motiveze, cum să se asigure că toți lucrează pentru scopul pe care și l-au propus, cum măsoară performanța oamenilor sau cum pot lucra cu colaboratorii”, a subliniat.

Parlamentarul botoșănean apreciază că indiferent că este vorba de agricultură, medicină, turism, comerţ sau alte domenii, ideile de afaceri trebuie să fie realiste şi să genereze impact și să aducă plus valoare în economia locală și națională. Totodată, acesta propune să fie organizate o serie de competiţii de idei antreprenoriale, programe de incubare şi mentorat la nivelul fiecărui județ din țară.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express