Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Răzvan Rotaru deputat PSD: „Preşedintele Klaus Iohannis ignoră inițiativa cetățenească a celor 3 milioane de români care consideră că familia este formată dintre un bărbat și o femeie”

Deputatul PSD Răzvan Rotaru, susținător al familiei formată dintre un bărbat și o femeie consideră inadecvată reacția președintelui României cu privire organizarea referendumului pentru revizuirea articolului 48 din Constituția României.

Preşedintele Klaus Iohannis ignoră inițiativa cetățenească a celor 3 milioane de români care consideră că familia este formată dintre un bărbat și o femeie. Acesta a declarat în urmă cu câteva zile că nu e niciun motiv de grabă să fie organizat referendumul în luna mai. Nu se poate discuta efectiv de un termen pentru stabilirea referendumului până când legea de revizuire a Constituție nu e promulgată de Președintele Iohannis și apare în Monitorul Oficial. E necesar să se clarifice cât mai repede această chestiune, pentru că deja trenează de câțiva ani. Din acest motiv dezbaterile parlamentare vor fi parcurse în procedură de urgență, urmând ca decizia finală să aparțină poporului român”, a susținut Răzvan Rotaru.

În România conform datelor INS de la ultimul recensământ din 2011, 86% dintre români sunt de religie ortodoxă, a cărei dogmă respinge uniunile consensuale.

Eu susțin inițiativa cetățenească a celor 3 milioane de români care consideră că familia este formată dintre un bărbat și o femeie. Consider că unitate de bază a societății trebuie să fie familia care se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie. Funcția principală a unei familii în societate este aceea de a aduce pe lume copii care la rândul lor să contribuie la bunăstarea societății. Atât în județul Botoșani, pe care îl reprezint în Parlament, cât și la nivelul României, datele statisticie arată că avem un spor natural negativ. De mai mulți ani România înregistrează un trend descendent în ceea ce privește natalitatea, astfel că numărul deceselor depășește în fiecare lună numărul nașterilor. Este datoria noastră ca oameni politici să ne preocupe dezvoltarea familiei și susținerea creșterii natalității, iar acest lucru se poate face numai prin căsătoria dintre un bărbat și o femeie”, a subliniat deputatul social-democrat botoșănean.

În urma referendumului pentru modificarea articolului 48 din Constituția României, românii vor vota dacă sunt de acord sau nu cu înlocuirea sintagmei „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți” cu denumirea „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express