Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Receptie pe ninsoare la strada Primaverii! Doi ani n-au fost suficienti, mai este de lucru

 

A nins afara si s-a facut si receptia la strada Primaverii. Miercuri s-a facut verficarea finala insa lucrarile nu s-au finalizat, cel putin din perspectiva sefilor din Primarie. S-au depistat deficiente la partea de carosabil iar constructorul, Victor Construct in parteneriat cu Delta Con au la dispozitie 90 de zile sa remedieze neregulile.

Lucrarile la strada nu s-au desfasurat in stilul hei-rup, ci intr-o continua amanare si delasare. Chiar si asa, strada nu arata nicidecum ca fiind recent reabilitata.  Langa sina de tramvai sunt gropi iar pavelele din trotuare au sarit pe alocuri. Toate aceste nereguli au fost semnalate de angajatii Primariei dar nu au fost luate in considerare.

S-a stabilit o perioada de 90 de zile pentru a remedia toate neconformitatile existente si in functie de vreme se va interveni astfel incat sa fie remediate cat mai repede. Au fost cateva deficiente la colectarea apelor pluviale si aici au fost stabilite niste termene de remediere.” a spus primarul Ovidiu Portariuc

In continuare pe strada se formeaza balti, dar primarul spune totusi ca pe Primaverii nu mai sunt probleme majore. Costul total al lucrarilor a depasit trei milioane lei.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express