Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

RECOMANDARI de la politie pentru botosanenii care detin animale

La data de 07.05.a.c, la Postul de poliţie Corni s-a prezentat un bărbat care a reclamat dispariţia a trei bovine lăsate nesupravegheate pe imaşul comunei. Ulterior, la data de 09.05.a.c, acesta a revenit şi a informat organele de poliţie cu privire la faptul că a găsit animalele într-o zonă cu vegetaţie forestieră, având lanţurile cu care erau legate încâlcite printre arbuşti.

Lăsarea animalelor nesupravegheate pe păşuni sau pe marginea drumului implică riscuri în ceea ce priveşte siguranţa acestora. De asemenea, ele pot constitui o pradă uşoară pentru hoţi.

  • Animalele lăsate nesupravegheate pe păşuni, izlazuri sau pe marginea drumurilor constituie o pradă sigură pentru hoţi! Nu le creaţi această posibilitate!
  • Pe cât posibil, în timpul nopţii, asiguraţi iluminatul în zonele din gospodărie unde lăsaţi animalele.
  • În timpul nopţii, asiguraţi cu sisteme de închidere / încuiere uşile anexelor gospodăreşti unde ţineţi animale.
  • Evitaţi să amplasaţi adăposturile pentru animale la distanţă mare de locuinţă sau în locuri izolate, fără să asiguraţi paza acestora!
  • Dacă plecaţi de acasă, rugaţi un vecin sau o rudă să vă supravegheze gospodăria.
  • Nu permiteţi accesul în gospodărie a vânzătorilor ambulanţi sau a celor care se recomandă a fi cumpărători de animale sau de produse agricole!
  • Dacă vă hotărâţi să vindeţi un animal din gospodărie, nu-l oferiţi în schimbul unei promisiuni de plată ulterioară, încasaţi banii în momentul vânzării!
  • Dacă aţi fost victima unei astfel de infracţiuni, apelaţi de îndată numărul unic pentru urgenţe 112!

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express