Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Reconcesionarile locurilor de veci au fost sistate la Botosani

 

Pentru cel putin o luna jumatate locurile de veci din cele doua cimitire din Botosani nu vor mai putea fi reconcesionate. Procedura a fost blocata si va functia din nou dupa o decizie a Consiliului Local.

Sistarea s-a facut dupa o verificare a Curtii de Conturi la Urban Serv care a sesizat ca pana acum banii de la concesionari si reconcesionari  au intrat in procent total in bugetul societatii Urban Serv, firma care administreaza cimitirele, desi ar fi trebuit ca societatea sa incaseze intre 20% si 50% si restul sumei sa intre in bugetul local al Primariei. Sumele au fost insa investite in extinderea si modernizarea cimitirului Pacea.

Va exista o perioada de cel putin 40 de zile in care nu vom mai face reconcesionari catre persoanele fizice, iar concesionarile se vor face numai in cazuri de deces, acest lucru datorandu-se unor problem tehnice care trebuie rezolvate la Consiliul Local. Inainte de darea in exploatare a extinderii cimitirului Pacea avem  nevoie de o Hotarare de Consiliu Local prin care se va stabili inclusive partea de regulament privitoare la modul in care vor fi puse la dispozitia cetatenilor locurile de inhumare din extinderea cimitirului.” a declarat Simion Drelciuc, director Urban Serv

Sedinta de Consiliu Local va avea loc  spre sfarsitul lunii noiembrie iar consilierii vor decide ce procent din incasarile din concesiuni si reconcesiuni vor fi virati in bugetul local.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

- mutari internationale
Photo booth nunta Iasi
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
afterschool sector 2 bucuresti
montaj tapet
tractari auto nadlac
gradinita sector 1
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
apartamente in regim hotelier Iasi
transport persoane Germania
creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
vacante exotice
detergenti rufe

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express