Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

RECORD de procese la Judecatoria Botosani

2017 a fost un an incarcat pentru judecatorii de la Tribunalul Botosani. Numarul actiunilor in instanta  a crescut considerabil comparativ cu anul 2016.

Conform datelor statistice, in 2017 au fost 57 037 de dosare solutionate de cei 57 de judecatori de la  Tribunalul Botosani si de la instantele arondate.

Din cele 57 037, 43 000 sunt cauze nou intrate iar cele mai multe, peste 30 400 sunt doar la Tribunalul Botosani.

“Se remarca o crestere a volumului in ceea ce priveste cauzele nou intrate in 2017 comparativ cu 2016. Tribunalul Botosani, un numar de 839 de cazuri, Judecatoria Botosani un nunar de 2572 de cause, Judecatoria Darabani, un numar de 328 de cazuri, Judecatoria Saveni 350 de cause.” A precizat Anitta Manole, presedinte Tribunalul Botosani

Presedintele Tribunalului a mentionat faptul ca in 2017 nu s-au mai inregistrat probleme majore in ceea ce priveste ocuparea posturilor de judecator din raza teritoriala si au fost detasati magistrati in asa fel incat instantele sa nu se aglomereze.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express