Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Registrul agricol, intocmit din banii primariilor

Un nou proiect elaborat de Ministerul Agriculturii pune la cheltuiala primariile. Daca va fi aprobat, costurile legate de administrarea şi realizarea registrului agricol vor fi suportate de autoritatile locale. Cei care nu furnizeaza datele la timp risc amenzi. Proiectul de hotarare elaborat de Ministerul Agriculturii stabileste care vor fi formularele registrului agricol pentru perioada 2015-2019, precum si faptul ca primariile comunelor , oraselor si municipiilor vor gestuona registrul , pe cheltuiala lor, atat pe hartie, cat si in  format electronic.

 

 

„În termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, prin ordin comun al ministrului Agriculturii şi Dezvoltării rurale, al ministrului dezvoltării regionale şi administraţiei publi­ce, al ministrului Afacerilor interne, al ministrului Finanţelor publice şi al preşedintelui Institutului Naţional de Statistică se aprobă normele tehnice de completare a registrului agricol. Registrele agricole pentru perioada 2015-2019, potrivit formularelor aprobate prin prezenta hotărâre, se întocmesc începând cu data intrării în vigoare a prezentei hotărâri”, se arată în proiect

 

Conform documentului , toate persoanele vor avea obligaţia să declare datele pentru a fi înscrise în registrul agricol, iar cei care refuză să furnizeze aceste informaţii sau întârzie să o facă ar putea primi amenzi de la 100 la 500 de lei, în cazul persoanelor fizice, respectiv amenzi de la 300 la 1.500 de lei, în cazul persoanelor juridice.

Registrul agricol constituie o bază de date pentru emiterea documentelor doveditoare în vederea accesării de către fermieri a schemelor şi măsurilor de sprijin. Pe lângă acestea, registrul constituie sursă de date pentru aplicarea pe plan local a unor politici în domeniile agrar, al protecţiei sociale, fiscal, edilitar-urbanistic, sanitar, şcolar şi răspunde solicitărilor cetăţenilor, cum ar fi eliberarea documentelor doveditoare privind proprietatea asupra animalelor şi păsărilor în vederea vânzării.

 

 

 

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express