Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Reprezentantii Uvertura Mall vin cu lamuriri despre vanzarea mall-ului

Cu urmare a anunţurilor de vânzare publicate de către administratorul judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. – Filiala Suceava, conducerea executivă a Societăţii Comerciale Uvertura City Mall S.R.L. “în reorganizare judiciară”  “în judicial reorganisation ” “en redressement”, face cunoscut opiniei publice următoarele:

Societatea Uvertura City Mall S.R.L. se află în procedură de reorganizare. În cadrul şedinţei adunării creditorilor din data de 17 august 2016, Planul de Reorganizare propus de Uvertura City Mall S.R.L. a fost aprobat de 4 din cele 5 categorii de creanţe, iar la început anului, pe data de 26 ianuarie 2017, Planul de Reorganizare a fost confirmat și de judecătorul-sindic. Societatea şi-a îndeplinit întocmai obligaţiile de plată din programul de plăţi şi chiar a efectuat plăți în avans corespunzătoare perioadelor ianuarie – martie 2017, aprilie – iunie 2017 şi, respectiv, iulie – septembrie 2017. În Planul de Reorganizare aprobat s-a prevăzut plata creditorilor atât din resursele financiare obţinute de societate din continuarea desfăşurării activităţilor curente, din recuperări de creanţe, cât şi din transferul afacerii (respectiv, a mall-ului, ca ansamblu funcţional) această ultimă operaţiune fiind programată pentru trimestrul 4 al ultimului an de reorganizare.

În data de 26 mai 2017, Uvertura City Mall S.R.L. a înregistrat la Tribunalul Botoşani o propunere de modificare a Planului de Reorganizare, urmând ca imediat după, două săptămâni, pe 9 iunie 2017, Banca Transilvania S.A. să înregistreze propria modificare a Planului de Reorganizare.

Ședința pentru dezbaterea celor 2 propuneri de modificare a Planului de Reorganizare a fost programată pentru data de 30 iunie, insă, la data 23 iunie, Administratorul Judiciar a intervenit asupra ordinii de zi a ședinței cu alte problematici printre care: (1) prorogarea votării oricărui proiect de modificare al Planului de reorganizare şi (2) aprobarea Strategiei şi a Regulamentul de valorificare pentru activul Centrul Comercial Uvertura Mall.

Apreciem că această modificare intempestivă a ordinii de zi a fost adoptată premeditat pentru a submina orice posibilitate de redresare a Societăţii Uvertura City Mall S.R.L., încercându-se obținerea unei vânzări rapide a imobilului la un preț stabilit discreționar de creditorii principali. Apreciem că valoarea imobilului enunțată în anunțul de vânzare este probabil considerată satisfăcătoare de creditorii principali, însă avem îndoieli că ceilalți creditori cu rang inferior, care nu vor participa la distribuirea sumei rezultate din valorificare, cum ar fi Municipiul Botoșani, se vor declara mulțumiți de punerea în aplicare a acestei strategii de vânzare.

Întrucât ne vedem obligaţi să ne exprimăm public stupefacţia şi dezaprobarea profundă faţă de încălcarea principiului concursualismului şi al tratamentului egal consacrat de legea insolvenţei, înţelegem să lansăm în spațiul public următoarele întrebări:

1) Există un interes personal, de natură patrimonială sau nepatrimonială, care ar putea influența imparțialitatea și obiectivitatea activității în evaluarea, realizarea și raportarea atribuțiilor ce revin societatii de insolvență prin raportare la interesul creditorilor şi al debitoarei?

2) Împiedică acest posibil conflict de interese al societății de insolvență exercitarea activității cu bună-credință, potrivit uzanțelor oneste, cu respectarea intereselor creditorilor, a debitoarei și a cerințelor concurenței loiale?

Facem cunoscut publicului, partenerilor noștri și tuturor clienților Uvertura Mall că toate aceste acţiuni vor fi supuse controlului de legalitate al judecătorului sindic, însă, până la momentul respectiv, lăsăm la aprecierea celor interesați să decidă asupra oportunităţii valorificării activului încă din al 3-lea trimestru de reorganizare.

Botoşani, 10 iulie 2017 Uvertura City Mall S.R.L.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express