Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Reprezentantul elevilor în consiliul de administraţie va avea drept de vot- declara Doina Federovici

 

Senatul  a adoptat propunerea legislativă privind modificarea Legii educaţiei naţionale nr.1/2011 care prevede că reprezentantul elevilor va redeveni membru cu drept de vot în Consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ din ciclul liceal şi postliceal.
Propunerea de lege a fost amendată în Comisia pentru educaţie a Senatului, în sensul că „în consiliile de administraţie ale unităţilor şcolare, din cota rezervată părinţilor, un loc este repartizat, cu drept de vot, unui reprezentant al elevilor, care a împlinit 18 ani”.
O altă modificare adusă Legii educaţiei este aceea că preşedintele consiliului de administraţie are obligaţia de a convoca reprezentanţii organizaţiilor sindicale reprezentative din unitatea de învăţământ şi ai elevilor la toate şedinţele consiliului de administraţie.
 Până în anul 2011 elevii erau reprezentați în Consiliul de adminsitrație iar odată cu adoptarea legii educației acestora le-a fost luat dreptul de vot, elevii nemaifiind prezenți în procesul de luare a deciziilor în cadrul unităților de învățământ. Prezenta modificare legislativă este un important punct de plecare în democratizarea sistemului de învățământ. Elevii îşi vor desemna așadar democratic reprezentantul în acest for de decizie. În cazul unităţilor de învăţământ care nu au ciclu liceal, reprezentantul elevilor va avea statut de observator. Pentru realizarea proiectului de act normativ au fost consultate organizaţiile reprezentative ale elevilor din țară. În cazul acestui act normativ Senatul a fost Cameră decizională, iar legea își va urma traseul, mergând la promulgare la președintele României” a declarat senatorul Doina Federovici.
Legea are un caracter organic şi a fost adoptată de Senat cu 98 de voturi pentru, două voturi împotrivă şi o abţinere.
 
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express