Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Revin medicii americani la Botosani:controale medicale si intervenţii chirurgicale gratuite pentru botosaneni

Consultaţii şi intervenţii chirugicale gratuite la Botoşani, făcute de o echipă de medici din SUA

Echipa de doctori americani Medical Missions revine pentru a colabora din nou cu medicii din Botosani Duminica, 30 August cu 4 chirurgi si o echipa  intreaga de voluntari medicali care vor efectua controale medicale si interventii chirurgicale  gratuite, in colaborare cu medicii romani.

Echipa medicala de americani din Kansas City, Kansas revine pentru a colabora cu medicii Botosaneni  si vor aduce aproximativ 25 de voluntari medicali, printre care 4 chirurgi. Medical Missions vor face controale medicale si interventii chirurgicale ORL, plastice, laparoscopice, si ortopedice cu precadere copiilor, dar si adultilor care au nevoie de aceste servicii medicale realizate in mod gratuit. Anul acesta se adauga interventii chirurgicale vaginale la Maternitate, pe langa interventiile de la pediatrie si spitalul Judetean.

Doctorii si ceilalti membri ai echipei vor face controale medicale generale si consultatii pentru operatii in cadrul clinicii ambulatorii timp de 5 zile incepand de Duminica, 30 August pana Joi, 3 Septembrie, 2015 la sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean – fostul Spital de Copii.

Pacientii se pot preinscrie pe liste sunand la sectia de pediatrie a spitalului pentru a fi programati pe zile, sau pot veni direct la control in timpul misiunii. Duminica, 30 August, pacientii se pot prezenta la clinica ambulatorie pentru control si consult de chirurgie la ora 12. De luni pana joi pacientii se pot prezenta la clinica ambulatorie de la sectia de pediatrie incepand cu 7:30 dimineata.

Procedurile chirurgicale vor fi in sfera ORL, reconstructie plastica, chirurgie generala laparoscopica, ginecologie si ortopedie. Procedurile ORL  si plastice se vor efectua la sectia de Pediatrie a Spitalului, cele generale si de ortopedie se vor efectua la Spitalul Judetean, iar cele ginecologice la Maternitate. In cadrul clinicilor ambulatorii zilnice se vor efectua demonstratii de igiena dentara,  se vor distribui instrumente de igiena dentara, posibil ochelari de vedere, vitamine, jucarii  pentru copiii care vin la control si alte astfel de donatii.

Doctorii de familie care au pacienti copii cat si adulti pentru Misiunea Medicala pot contacta sectia de pediatrie a spitalului Judetean Mavromati – fostul  Spital de Copii Botosani –  pentru a fi adaugati pe liste si programati pe zile. Inscrierea pentru consult si eventual operatie se poate face personal sau telefonic la 0231 582290 interior 128 intre orele 8-16 oricand pana la inceperea misiunii ( Sectia de pediatrie).

Echipa va face controale medicale generale in cadrul clinicii ambulatorii zilnice la sectia de pediatrie (Spitalul de Copii). Invitam copiii cu precadere la controalele medicale generale, dar sunt bineveniti si adultii.

Doctorita Parul Nguyen, chirurg ginecolog, va colabora cu doctorii de la Maternitate si va efectua interventii chirurgicale vaginale, respectiv histerectomii vaginale. Pacientii pot suna la Maternitate pentru informatii aditionale si pentru a fi programati pe zile.

Doctorul chirurg plastician si ORL, Mark Hechler, va efectua operatii chirurgicale diverse printre care arsuri, leziuni de piele, reconstructii de sept nazal, bot de iepure (palatoschizis) si altele. De asemenea, Dr. Hechler va face controale generale ORL, precum si controale in vederea operatiilor care vizeaza reconstructia plastica. Dr. Hechler invita copii si adulti de orice varste la consult pentru operatie.

Doctorul chirurg generalist, Niazy Selim, va colabora cu doctorii din spital  pentru a  efectua operatii laparoscopice si generale printre care subliniem hernii, eventratii, tumori de colon sting si drept, amputatie de rect, histerectomii, litiaza coledociana si altele, in functie de caz. Pentru consult de operatie, Dr Selim invita adulti si copii de la 5 ani in sus si la clinica ambulatorie a sectiei de Pediatrie.

Doctorul chirurg ortoped, Archie Heddings, va colabora cu Domnul Doctor Malancea Radu si vor efectua operatii diverse printre care interventii de osteosinteza in traumatologie,  artroplastii de sold, chirurgie a bazinului, chirurgie a antepiciorului si posibil chirurgie artroscopica. Pentru consult ortopedic general, echipa asteapta adulti  si copii de la 5 ani in sus si la clinica ambulatorie de la sectia de Pediatrie. Desi dorim sa ajutam cati mai multi pacienti, datorita timpului limitat si numarul de cereri, pacientii care nu vor fi operati anul acesta vor fi pusi pe liste pentru anii viitori.

„Asteptam cu nerabdare sa participam la a 15-a misiune medicala in judetul  Botosani”  au declarat Ken si Laura Conde, coordonatorii misiunii. « Suntem recunoscatori tuturor celor cu care am colaborat, in special Prefecturii Botosani, Spitalului Judetean Mavromati, sectiei de pediatrie, Maternitatii, Directiei de Sanatate Publica Botosani, tuturor medicilor romani, cadrelor medicale si celor care ne vor ajuta zi de zi. De asemenea, suntem mereu recunoscatori pentru prieteniile care se cladesc pe parcursul misiunii si caldura cu care suntem primiti cand venim sa va vizitam. »

Pacientii care doresc sa fie vazuti de doctorii americani trebuie sa se prezinte la Spitalul de Copii Botosani intre orele 7 :30am – 16 :00pm incepand de Duminica 30 August pana Joi,  3 Septembrie. Duminica se vor face consultatii de la ora 12:00 pentru ca atunci ajunge echipa in Botosani.

Laura Conde Romania 2015 Medical Mission Coordinator

lauraconde2009@yahoo.com

maternitate -0231-584017-int. 2009 in intervalul 7- 15

pediatrie -0231- 582290,1

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express