Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Revolta in randul transportatorilor botosaneni! Afeceristii ar vrea scape de o taxa ce se plateste doar la Botosani

La initiativa transportatorilor botosaneni, joi, a avut loc o intalnire in sala de Consiliu Local a Primariei, la care au participat reprezentanti ai unor firme private de transport persoane si viceprimarul Cosmin Andrei. Afaceristii si-au exprimat nemultumirile referitoare la cuantumul taxei de libera trecere dar si la statiile de oprire la care ei nu au acces.

“Toti colegii din breasla avem o nemultumire foarte mare prin prisma asta. Sunt platitori de taxe toti operatorii de transport calatori din  Botosani, majoritatea dintre noi platim deja rovinieta, ori aceasta taxa, deja nu ii vad rostul. Acum ca sa intram in detalii, sa explicam cum e ea, e pe fiecare zi, unele vehicule nu circula toate zilele. ” a precizat un transportator

Taxa de libera trecere se calculeaza in functie de mai multe criterii, precum tonajul masinii si variaza. Pentru un microbuz ajunge sa fie 1000 pe luna iar pentru autobuz 2 000 pentru o luna.

Taxe si impozite platim toti, ca asa este legea. Variantele de plata ale acestei taxe sunt flexibile, avem inclusiv varianta de libera trecere la purtator, care este transmisibila si poate fi platita si transferata de pe o masina pe alta, avem varianta  pentru o zi, pentru 30 de zile. Aceste taxe sunt de asemenea diferentiate in functie de tonajul masinii. Nnu este nicio diferenta pentru municipalitate ca veniti cu un autobuz sau cu un camion incarcat cu pietris, trama stradala este afectata in egala masura. Pentru soseaua de centura nu avem aceste taxe, se platesc doar pentru careul din interiorul orasului acolo unde administratorul drumului a instituit. ” a precizat viceprimarul Cosmin Andrei

Transportatorii se simt discriminati de faptul ca administratorii firmelor private din Botosani care efectueaz atransport local nu platesc taxa de libera trecere, facand referire la firma Microbuzul.

“Transportul judetean este legat de cel local, care este coordonat de Consiliul Judetean si nu exista in tara asta decat la Botosani si Dorohoi speta asta, cu libera trecere. Am circulat toata Europa si asa ceva nu am intalnit. Pe traseul Dorohoi am avut 16 curse si le-am redus la 8. Voi reduce la patru si le pot face cu o singura masina, in loc sa platesc taxe sa mai tin si niste soferi.” a spus un transportator

Transportatorii sustin faptul ca aceasta taxa de libera trecere este aplicata doar la Botosani si la Dorohoi nu si in restul tarii. Ei intentioneaza sa infiinteze o  Asociatie a transportatorilor si sa incerce sa scoata aceasta taxa.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express