Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Revolta taximetristilor botosaneni! Se pregatesc de protest

In sedinta de Consiliu Local de ieri, alesii au respins solicitarea de majorare a pretului per km la taxi. Hotararea consilierilor i-a nemultumit cum era si de asteptat pe taximetristi iar joi au venit in audienta la primarul Catalin Flutur.

Taximteristii au cerut majorarea tarifului de la 2 lei /km la maxim 2,5 lei. Proiectul a fost respins iar consilierii locali au obiectat faptul ca soferii de taxi nu au o conduit civilizata de multe ori si in plus nici starea autoturismelor nu este cea mai buna.

Soferii de taxi sustin ca au costuri mari, s-au majorat preturile si se impune o majorare de tarif.

“Nu este fundament si nici macar nu are o logica, pentru ca nu depinde de probitatea morala si de felul in care un taximetrist apare sa isi vanda serviciile de taximetrie, ca noi sa nu putem sa primim majorarea. Aceste lucrari pot fi verificate pe traseu, pot fi luate masuri cu ei prin sanctionare, prin suspendare, dar nu trebuie generalizat. Nu stiu cat sunt de reale afirmatiile unor consilieri locali, nu stiu cat sunt de tendentioase.” a precizat Iulian Bauer, presedinte Camera Taximetristilor Botosani

Presedintele Camerei Taximetristilor a solicitat repunerea pe ordinea de zi a proiectului de hotarare.

“Cred ca unii consilieri au vrut sa se puna la adapost pe viitor si au luat masuri preventive si incearca sa ne dea o lectie. Am cerut domnului primar sa ne explice de ce nu a trecut aceasta Hotarare sis a vedem daca se poate reveni si sa vedem cum putem ajunge ca in termenul cel mai scurt sa putem ajunge sa practicam aceste tarife. Noi incercam sa ii convingem pe consilieri ca ar fi normal sa avem parte de aceste majorari ca toti ceilalti, in caz contrar vom ajunge prin orice mod de a ne atinge scopul.” A spus Iulian Bauer

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express