Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

S-A DECIS castigatorul premiului Eminescu! Poet mai bogat cu 25 000 lei

 

Evenimentul cultural ajuns la a XXV-a editie la Botosani s-a desfasurat anul acesta in sala unui hotel din buricul targului. De obicei evenimentul se desfasura la teatru dar tinand cont ca lucrarile nu sunt inca finalizate, s-a mutat peste strada la hotel Rapsodia.

In ziua in care se implinesc 166 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu, la Botosani poetul Gheorghe Grigurcu a primit Premiul National de Poezie „Mihai Eminescu” pentru Opera Omnia.  Decizia a fost luata de juriul format din Nicolae Manolescu, presedintele Uniunii Scriitorilor din Romanie dar si presedintele juriului, Mircea Martin, Cornel Ungureanu, Ion Pop, Al. Cistelecan, Mircea Diaconu si Ioan Holban.

Gheorghe Grigurcu are 80 de ani, este nascut la Soroca si traieste la Targu Jiu . Poetul castigator a primit distinctia, va fi numit cetatean de onoare al municipiului Botosani si in plus un premiu in valoare de 25 000 lei.

Lupta s-a dat intre poetii: Nichita Danilov, Ioan Moldovan,  Aurel Pantea, Marta Petreu,Liviu Ioan Stoiciu, Gheorghe Grigurcu si Ovidiu Genaru.

Premiul Opus Primum-la doi tineri

Premiul pentru debut a mers anul acesta la doi tineri poeti, Ionelia Cristea, pentru volumul de versuri „Noaptea de garda” si la Robert Elekes pentru „Aici imi iau dintii-n spinare”.

poet eminescu Grigurcu

Foto –agentia.decarte.ro

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express