Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

S-a stabilit ziua primului zbor oficial pe ruta Bucureşti – Salcea. Vezi cand

Aşteptata  redeschidere a aeroportului de la Salcea a înregistrat miercuri seară un nou eveniment menit să promoveze serviciile oferite potenţialilor clienţi. Aflat pe ultima sută de metri a lucrărilor de modernizare, aeroportul a găzduit pe 28 octombrie o întâlnire a oficialilor şi a numeroşi oameni de afaceri din judeţele Botoşani şi Suceava.

Membrii Consiliului de Administraţie, directorii şi reprezentanţii constructorului care s-a ocupat de modernizarea aerogării au prezentat invitaţilor noutăţile aduse prin proiect şi, în mod direct, oportunităţile pe care le pot avea oamenii de afaceri dornici să folosească transportul aerian pentru a ajunge sau a pleca din N-E – ul ţării.

Dintre autorităţi au participat la eveniment prefecţii şi preşedinţii consiliilor judeţene din cele două judeţe.

„Vreau sa vă spun că domnitorii Moldovei îşi aduceau domniţele la noi, la Popăuţi, la mănăstire, ca să le protejeze, aşa că avem o istorie comună veche şi interesul este, deopotrivă, pentru aeroportul Salcea: şi al domniilor voastre, al sucevenilor, cât şi al nostru, al botoşănenilor. În funcţie de cum o să ne adresăm acestui aeroport, va fi viabil sau nu. Dar cred că sigur va prezenta un interes special pentru oamenii de afaceri.”, sunt câteva cuvinte din cele declarate, cu ocazia întâlnirii, de Costică Macaleţi, prefectul judeţului Botoşani.

Conform anunţurilor făcute de oficialii aeroportului, pe 12 noiembrie va avea loc primul zbor oficial pe ruta Bucureşti – Salcea, al companiei TAROM, urmând să aibă loc negocieri şi cu alţi operatori.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
hotel iasi
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava - hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
pompe de caldura
montaj tapet
tractari auto nadlac
gradinita sector 1
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
apartamente in regim hotelier Iasi
transport persoane Germania
creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
vacante exotice
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express