Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

S-a terminat vacanta de primavara. ​Elevii se intorc la scoala

Elevii botosaneni se reintorc la scoala luni, 20 aprilie, cand se va incheia vacanta.
Școlarii se vor întoarce în bănci după mai bine de două săptămâni, având în vedere că în perioada 6 – 10 aprilie s-a desfășurat „Scoala altfel: să știi mai multe, să fii mai bun”. Pe absolvenții de liceu sau gimnaziu în așteaptă emoții mari în această vară având în vedere că aceștia vor susține examenele naționale.

Până la vacanța de vară elevii din învățământul preuniversitar nu vor mai avea nicio perioadă de relaxare. Vacanța de vară de dinainte anului școlar 2015 – 2016 va fi între 20 iunie și 13 septembrie. Viitorul an școlar este programat să înceapă în data de 14 septembrie.

În următoarea perioadă, elevii din clasa V – VIII și cei de liceu vor susține tezele pe semestrul al doilea. Acestea examene se susțin, de regulă, până în 22 mai. Emoții vor avea însă, viitorii absolvenți de gimnaziu, care vor susține în perioada 22 – 24 iunie, Evaluarea Națională. Examenul se va desfășura la disciplinele similare celor de anul trecut. Sesiunea de vară a Bacalureatului din acest an va începe în 8 iunie, cu evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală la limba română. Prima probă scrisă, cea la limba română, este programată pentru data de 29 iunie. Absolvenții de liceu se vor putea înscrie la prima sesiune a examenului de bacalaureat între 25 – 29 mai și vor încheia cursurile în 29 mai.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express