Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

S-a votat! Angajatii de la Consiliul Judetean intra in categoria botosanenilor fericiti

Joi a avut loc sedinta extraordinara de  Consiliu Judetean. Pe ordinea de zi au fost doua proiecte de hotarare. Unul dintre ele a vizat aprobarea bugetului judetului iar cel de-al doilea salariile angajatilor Consiliului Judetean siunitatilor din subordine . Cu catvea obiectii ale consilieirlor liberali, atat bugetul cat si salariile au fost aprobate pentru ca PSD are majoritate in Consiliul Judetean.

Prin vocea liderului grupului PNL in ConsiliuL Judetean, Gheorghe Sorescu, liberalii au obiectat faptul ca au fost prea putini bani prinsi pe partea de dezvoltare iar cea mai mare parte a sumei merge la cheltuieli cu personalul.

“Constatarea generala este ca in continuare mergem pe un buget care sa acopere partea de functionare si mai putin cea de dezvoltare. Desi la analiza cifrelor constatam ca la partea de functionare este o crestere de doar 19% fata de 2017. In structura daca intram o sa vedem ca cea mai mare crestere este la aparatul propriu al CJ unde cresterea este de 153% , pe cresteri salariale.” a precizat Gheorghe Sorescu, consilier judetean

Pentru partea de functionare, bugetul este de 217 milioane de lei iar la dezvoltare au fost alocati doar 71 de milioane de lei.

In cele din urma, bugetul a fost aprobat de majoritatea consilierilor social democrati. S-a trecut la cel de-al doilea proiect referitor la salarii. Au existat si aici comentarii dar din pacate inutile.

“Noi, grupul liberal, avem un amendament care va fi foarte simplu si anume sa se pastreze salariile nete in plata la luna decembrie. Deci, odata cu trecerea contributiilor de la angajator la angajat pentru ca, proiectul pe care il propuneti dumneavoastra prevede o crestere fata de cele care au fost anul trecut. Deci, plecand de la ideea ca nimeni nu trebuie sa piarda din salariul net, propunerea noastra este sa se pastreze in plata salariile de anul trecut.” a spus consilierul Gheorghe Sorescu

Propunerea a fost ascultata si cam atat. Proiectul de hotarare a fost aprobat in forma propusa de presedintele Consiliului Judetean si de aparatul de specialitate iar salariile au crescut cu peste 25%.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express