Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

S-au stabilit taxele speciale de salubrizare pe 2016. Vezi tarifele

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “ ECOPROCES ” Botoșani, în calitate de mandatar al unităților administrativ teritoriale membre, este autoritate contractantă pentru delegarea activităților de colectare și transport a deșeurilor  municipale solide la statiile de transfer(respectiv Centrul integrat Stauceni) iar la data de 29 octombrie 2015 a demarat procedura de licitație publică.

Conform Aplicaţiei pentru aprobarea Proiectului “Sistem Integrat de Management al Deșeurilor în Județul Botoșani” finanțarea serviciului de salubrizare se va realiza prin taxe speciale de salubrizare colectate de către autoritățile administrației publice locale de la persoanele fizice și juridice care beneficiază de serviciul de salubrizare.

Valoarea maximă a taxei speciale de salubrizare pentru anul 2016 în județul Botoșani va fi de:

– 404,91 lei/tonă inclusiv tva pentru persoane juridice/instituții publice;

– 2,39 lei/persoană/lună pentru mediul rural;

– 9,10 lei/persoană/lună/ pentru mediul urban cu excepția Municipiului Botoșani – care a optat pentru menţinerea contractului existent cu operatorul Urban Serv S.A. Botoșani până la încheierea acestuia, respectiv 01.01.2019. În această perioadă operatorul Urban Serv S.A. va achita tariful de depozitare la Centrul integrat Stăuceni precum și cota de dezvoltare de 74,04 lei/tonă pentru constituirea Fondului de întreținere, înlocuire și dezvoltare conform prevederilor Aplicației de finanțare pentru Proiectul “Sistem Integrat de Management al Deșeurilor în Județul Botoșani”.

Aceasta taxă trebuie să acopere costurile pentru colectarea şi transportul deşeurilor, administrarea staţiilor de transfer, transportul deşeurilor la depozit, administrarea Centrului integrat Stăuceni şi toate celelalte cerinţe financiare necesare pentru a asigura sustenabilitatea Sistemului de management al deşeurilor precum şi a planului investiţional aprobat prin Aplicaţia de finanţare.

Taxa specială de salubrizare pentru Sistemul integrat de management al deşeurilor în Judeţul Botoşani se va aplica odată cu începerea activităților operatorilor desemnați prin procedura de licitație publică de către C.J. Botoșani/A.D.I. Ecoproces Botoșani. În urma licitaţiilor valoarea maximă a taxei poate scădea în funcţie de valorile tarifelor ofertate.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express