Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

S-au votat taxele si impozitele pentru 2018 la Botosani! Cat vom plati? Primarul se indreapta in instanta

Dupa discutii in contradictoriu si o sedinta ordinara in care proiectul de hotarare privind taxele si impozitele locale pentru anul 2018 a fost respins, s-a convocat o sedinta extraordinara in care s-a dezbatut din nou acelasi proiect de hotarare doar ca in absenta consilierilor PNL. Daca in prima faza, grupul PSD nu a avut majoritate din cauza absentei consilierului Ady Petrusca, la sedinta extraordinara acesta a venit in sala iar grupul PSD a votat proiectul in forma agreata de social democrati si nu in cea propusa de primar si de aparatul de specialitate.

Singurul liberal prezent in sala de sedinte a fost primarul Catalin Flutur . Aparatul de specialitate din cadrul primariei prin vocea primarului Catalin Fflutur a propus o majorare de aproape 20% pentru taxe si impozite, PSD s-a opus si a venit cu o alta propunere de majorare cu 5%. Pentru ca majoritatea decide, chiar si in absenta liberalilor, cei 12 consilieri PSD au aprobat proiectul iar din 2018 botosanenii vor plati cu 5% mai mult la taxe si impozite.

“Este vorba de noua taxe si impozite locale si pentru acestea s-a propus o majorare. Impozit pe cladiri persoane fizice, domnul primar ne propune o majorare de 37,5 %, noi propunem 5%, impozitul pe cladiri nerezidentiale, de asemenea persoane fizice, domnul primar propune o majorare de 50%, noi propunem 5%. Impozit pe cladiri persoane juridice rezidentiale, domnul primar propune 20%, noi 5%, impozit pe cladiri nerezidentiale, domnul primar propune 20%, noi propunem 5%. Taxa pe cladiri proprietate publica concesionate, domnul primar ne propune 20%, noi propunem 5%, apoi impozit pe teren constructii, teren curti, mijloace de transport persoane fizice si juridice, domnul primar ne propune 20%, noi propunem 5%. Taxa pentru rezervare loc de parcare persoane fizice se propune o majorare de 50%, noi propunem o majorare de 5%, iar pentru persoane juridice se propune o marire de 33%, noi propunem cu 5%.” a specificat viceprimarul Cosmin Andrei

Aceaste propuneri l-au nemultumit pe primarul Catalin Flutur care a precizat ca sumele sunt insuficiente. Proiectul de hotarare a fost aprobat cu amendamentul PSD.

“Voi ataca aceasta hotarare in contencios, mai mult decat sigur. Am vazut cum ati pus problema, domnul primar a propus, ala rau a propus.  Nu, propunerea a venit dupa o consultare cu serviciile de specialitate de la Taxe si impozite.” a subliniat primarul Catalin Flutur

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express